Evenemangs­guide

Här har vi samlat all relevant information som rör våra lopp.

Återbetalning

Anmälan till Vansbrosimningens lopp är bindande och ingen återbetalning görs om du ångrat dig och inte längre vill delta. Om du inte kan delta beroende av skada eller sjukdom och har en giltig försäkring hos Folksam (Motionsloppsförsäkring Bas eller Motionsloppsförsäkring Stor) så vänder du dig till Folksam så hjälper de dig vidare.

Du kan även göra en överlåtelse av din startplats om du inte laddat ner ditt startbevis. Läs mer om hur du gör här: https://vansbrosimningen.se/evenemangsguide/overlatelse-av-startplats/

Öppettider

Telefontider

Tisdag – torsdag 09.00 – 12.00
Telefon: 0281 – 106 22
Mail: info@vansbrosimningen.se

Tävlingskansliet 2024

Information inför 2024 kommer!

Mässa 2024

Information inför 2024 kommer!

 

 

Överdragskläder

Överdragskläder lämnas i anslutning till starten. Vansbrosimningen transporterar dessa till målområdet. Tänk på att klistra fast din väsketikett väl synlig samt vid dåligt väder att väskan är vattentät alternativt tätt försluten i en påse. Vansbrosimningen tillhandahåller ingen påse längre med hänsyn till organisationens miljöpolicy. I många år tidigare har vi delat ut engångsplastpåsar för våra deltagares ombyten, men eftersom vi vill värna om miljön har vi valt att inte göra detta längre. Vi vet att engångsplast förstör framförallt sjöar och hav, och vi vet att många av er redan har vattentäta väskor eller flergångspåsar.

Överlåtelse av startplats

Du kan göra en överlåtelse av din startplats. Överlåtelseperioden är öppen fram till tävlingsdagen.  OBS! Du kan inte överlåta din start och du laddat hem ditt startbevis! På ”Mina sidor” kan du skapa en överlåtelsekod som du sedan ger till köparen av din startplats. Koden ger köparen rätten att överta din start och hen kan då ändra namn till sitt namn därefter. Tänk på att det kan ta några dagar efter att anmälan är gjord tills din start syns under Mina Sidor.

Vi tar ut en administrativ avgift för överlåtelse online på 200 kr. Överlåtelsen kan även göras på plats i vår tävlingsinformation.

Säljare:

 1. Logga in på ”Mina Sidor” 
 2. Se till att kontot är färdigställt genom att godkänna alla regler och villkor.
 3. Tryck på det lopp vars startplats du vill sälja.
 4. Välj överlåtelse.
 5. Kopiera den kod som genereras.
 6. Skicka koden till köparen.

Köpare:

 1. Gå in på sidan ”Anmäl dig”
 2. Fyll i alla dina uppgifter.
 3. Välj vilket lopp du ska överta en startplats i.
 4. Fyll i överlåtelsekoden.
 5. Betala överlåtelseavgiften på 200 kr.
 6. Klart att simma!