Evenemangs­guide

Här har vi samlat all relevant information som rör våra lopp.

Öppettider

Telefontider

Tisdag – torsdag 09.00 – 12.00
Telefon: 0281 – 106 22
Mail: info@vansbrosimningen.se

 

Tävlingskansliet 2023
 • Uppdateras i juni 2023
Mässa 2023
 • Uppdateras i juni 2023

 

Överdragskläder

Överdragskläder lämnas i anslutning till starten, Vansbrosimningen transporterar sedan dessa till målområdet. Tänk på att klistra fast din etikett väl synlig samt vid dåligt väder att väskan är vattentät alternativt tätt försluten av en påse. Vansbrosimningen tillhandahåller ingen påse längre med hänsyn till vår miljöpolicy.

Överdragspåsar

I många år har vi delat ut engångsplastpåsar för våra deltagares ombyten, men eftersom vi vill värna om vår miljö har vi valt att inte göra detta i år. Vi vet att engångsplast förstör för framförallt våra sjöar och hav, och vi vet att många av er redan har vattentäta väskor eller flergångspåsar hemma. Därför kommer vi i år enbart att dela ut en väsketikett som ska placeras på era ombytesväskor. Dessa väskor lämnas vid starten och transporteras till målområdet för förvaring utomhus under tiden som ni simmar. Tänk på att placera ömtåligt material och kläder i vattentäta förpackningar inuti väskan om du inte har en skyddande väska att packa i.

Påminn gärna varandra om att packa rätt och tätt

Överlåtelse av startplats

Du kan även göra en överlåtelse av din startplats. Överlåtelseperioden är öppen från 1/5 fram till tävlingsdagen. På Mina sidor kan du skapa en överlåtelsekod som du sedan ger till köparen av din startplats. Koden ger köparen rätten att överta din start och de kan då ändra namn till sitt namn därefter. Tänk på att det kan ta några dagar efter att anmälan är gjord tills din start syns under Mina Sidor.

Vi tar ut en administrativ avgift för överlåtelse online på 200 kr. Överlåtelsen kan även göras på plats i vår tävlingsinformation.

 

Säljare:

 1. Logga in på ”Mina Sidor” 
 2. Se till att kontot är färdigställt genom att godkänna alla regler och villkor.
 3. Tryck på det lopp vars startplats du vill sälja.
 4. Välj överlåtelse.
 5. Kopiera den kod som genereras.
 6. Skicka koden till köparen.

Köpare:

 1. Gå in på sidan ”Anmäl dig”
 2. Fyll i alla dina uppgifter.
 3. Välj vilket lopp du ska överta en startplats i.
 4. Fyll i överlåtelsekoden.
 5. Betala överlåtelseavgiften på 200 kr.
 6. Klart att simma!

OBS. Har du redan laddat ner ditt startbevis så måste du kontakta oss på info@vansbrosimningen.se för att kunna göra en överlåtelse.