Resa, bo & göra

Boende

Information inför 2024 kommer! 

Vill du som privatperson hyra ut ditt boende under Vansbrosimningens evenemang 2024?

Blå kurbits
Blå kurbits

Enkelt och tryggt att hyra ut

Anna och Mats Bender i Vansbro har hyrt ut sitt hem till simmare i cirka 20 år. För dem har det varit självklart att hjälpa till när det behövs boende, men också ett sätt att få en extra semesterkassa för egen del.  

Resa med bil och tåg

Samåk gärna till Vansbro, det är både trevligare och miljövänligt! Var beredd på att det kan vara mycket trafik på vägarna till och från Vansbro så var ute i god tid och utrustad med ett glatt humör. Följ trafikvärdarnas anvisningar till parkeringarna.

Tips! Följ Sveriges Radio P4 Dalarnas trafikrapporter på 101,3.

Vansbro trafikeras inte av tåg för persontrafik. Tåg kan bokas med slutdestination Vansbro, observera att resan går med buss från Borlänge station.

Dalatrafik kör lokal och regional busstrafik till och från Vansbro. Linje 121 trafikerar sträckan Borlänge-Vansbro. Från busshållplatsen i Vansbro är det cirka fem minuters gångavstånd till arenan. Bussbiljett kan köpas i försäljningsautomater, mobilbiljett och på Dalatrafiks servicekontor. För biljett- och köpinformation se Dalatrafiks hemsida.

Blå kurbits
Blå kurbits

Res med buss till Vansbro

Information inför 2024 kommer! 

 

Blå kurbits

Göra

Dalarna är härligt att utforska och bjuder in till många olika äventyr. I Visit Dalarnas kalender hittar du det mesta som händer i Vansbro i sommar.