2024/05/07

Träna och förbered dig med Simcoachen du också

Simcoachen/Anna-Karin Lundins träningstips och råd samt övningar i korta filmer har blivit mycket populära i våra kanaler. Tack till alla er som tittar, kommenterar och delar!

Under våren och sommaren kommer totalt tio filmer att presenteras. De ligger samlade här på hemsidan och finns även i våra sociala kanaler. Här får du tips på övningar för att förbättra ditt bröstsim eller ditt crawlsim, du får tips på hur du mentalt kan förbereda dig om du är ovan med öppet vatten och på hur du så småningom kan finslipa formen inför ditt simlopp.

Anna-Karin Lundin har varit verksam som simcoach sedan 2011 och har ett långt och framgångsrikt simmarliv bakom sig. Bland annat arrangerar hon simläger utomlands, arrangerar simkurser både online och fysiskt över hela landet. Hon har över 400 000 följare på Instagram och är en flitigt anlitat coach inom simningen.