2024/03/21

Vansbrosimningen inleder samarbete med Simcoachen – erbjuder anpassad coachning för deltagare i Vansbro

I tio filmer med start vecka 15, kommer Anna-Karin Lundin på Simcoachen att ge specifika tips och råd kombinerat med övningar anpassade till de som ska simma något lopp i Vansbro i sommar. Till en början kommer en film i veckan att publiceras i Vansbrosimningens digitala kanaler och framåt sommaren kan filmerna publiceras oftare. Tips och råd om frisim, andning, crawl och sådant som att simma tillsammans med många andra och att hantera stressen inför ett lopp är en del av innehållet i filmerna. Till en början är övningarna anpassade för bassängträning och närmare sommaren flyttas övningarna till öppet vatten.

Anna-Karin Lundin har varit verksam som simcoach sedan 2011 och har ett långt och framgångsrikt simmarliv bakom sig. Bland annat arrangerar hon simläger utomlands, arrangerar simkurser både online och fysiskt över hela landet. Hon har över 400 000 följare på Instagram och är en flitigt anlitat coach inom simningen.