2023/11/28

Vi söker mer privatboende till våra deltagare

Nu söker Vansbrosimningen mer privatboende för våra deltagare och besökare främst inför simmarveckan 29 juni-6 juli 2024. Det kan vara ett rum, en lägenhet, ett hus eller en stuga, gärna i närheten av centrala Vansbro. Många av våra deltagare har dock bil så det fungerar även att åka en bit.

Våra lopp sommaren 2024 arrangeras 29-30 juni och 5-6 juli så flest söker boende kring dessa datum.

Har du möjlighet att hyra ut? Vi samarbetar med ByNordiq som förmedlar boendet via ett enkelt bokningssystem som ligger på vår hemsida. Du anmäler ditt boende via ett formulär och får hjälp med att prissätta och marknadsföra det. Det ingår också en försäkring vilket gör det tryggt för dig att hyra ut. När uthyrningsperioden är klar betalas dina pengar för uthyrningen ut, kanske blir de ett extra tillskott i semesterkassan. Läs mer om hur du kan hyra ut och anmäl ditt boende här >>

Har kan du också läsa vad en av våra privatuthyrare tycker om att hyra ut >>>