2023/10/03

Anmälan till 2024 års Vansbro Triathlon är nu öppen. Boka tidigt med 20 % rabatt under perioden 10-15 oktober!

Efter några roliga och utvecklande år i gott samarbete med Challenge Family återlanseras Vansbro Triathlon, Sveriges gladaste triathlontävling, från 2024. Anmälan öppnar den 10 oktober och det finns fem olika distanser att delta i: Medeldistans, AquaBike, Sprint, Barntriathlon (gratis), Familjestafett och Företagsstafett. Du som anmäler dig mellan 10:e och 15:e oktober får 20 procent rabatt på anmälningsavgiften (gäller ej företagsstafetten).

– Vi vill vara den triathlontävling som går i täten när det gäller värme, glädje, gemenskap och att man som deltagare ska känna sig lika välkommen om man kör sin första triathlontävling som om man är med för att vinna hela tävlingen, säger Clas Björling, tävlingsledare.

– Efter några år under Challenge Familys paraply kommer vi nu, precis som under tidigare upplagor av Vansbro Triathlon, att fortsätta fokusera på alla deltagare, oavsett om man är först eller sist i mål, fortsätter Clas.

Den höga kvaliteten som evenemanget har kommer deltagarna att känna igen även fortsättningsvis och det blir även i Vansbrosimningens och Vansbro Triathlons regi möjligt att sänka anmälningsavgifterna med cirka 1000 kronor.

– Det hoppas vi ger ännu fler personer möjlighet att delta i våra triathlonlopp, säger Tomas Viker, generalsekreterare för Vansbrosimningen.

Vansbro Triathlon ligger inom Vansbrosimningens organisation och triathlontävlingarna inleder 2024 års simmarvecka i Vansbro den 29 juni. Information om triatlonloppen hittar du fortsättningsvis på vansbrosimningen.se.