2023/07/07

Franskt i toppen när Vansbro Tjejsim avgjordes

– Det var lite kort, men jag gillade det!

Så sammanfattade segraren i Vansbro Tjejsim sin överlägsna seger med tiden 11:16. Caroline Jouisse är internationellt känd fransk långdistanssimmare och har senast vunnit ett 25-kilometers lopp. På bilden har hon precis fått segerkransen av kransmasen Noah Viklund.

Tuffare blev det mellan andra och tredje platsen i simloppet. Till slut blev det Elise Öberg, Njurunda SS som knep silverplatsen och Randi Arnesen från Umeå SS kom på tredje plats.

Vansbro Tjejsim hade cirka 900 deltagare och simmades i 18-gradigt vatten. Vädret var under dagen lite växlande men varmt med en och annan regnskur. Under fredagen avgjordes också Vansbro Ungdomssim och det var öppna starter i Vansbro Öppen Älv, Vansbro Kortsim och Vansbro Halvsim.

Resultat från samtliga lopp finns här >>