2023/05/04

ARK Sports går in som officiell partner till Vansbrosimningen och Challenge Vansbro

Mellan den 1- 8 juli väntas ca. 10 000 deltagare till Vansbro för att ta sig an sin utmaning inom simning eller triathlon. I sommar kommer de tävlande kunna stå på startlinjen tillsammans med nybörjare, vana motionärer och SM-medaljörer då Challenge Vansbro återigen utsetts till SM-arrangör för Triathlon medeldistans.

ARK Sports är ett svenskt varumärke med fokus på att utveckla högpresterande utrustning och våtdräkter för simning, triathlon och Swimrun. Fokus att alltid ligga i framkant, hitta nya vägar och att erbjuda användaren en tillfredställande upplevelse, oavsett om det handlar om att förbättra personbästa eller ha kul med vännerna.

– Vi är otroligt stolta att få vara del av Vansbroveckan! Vi tycker det är extra kul att få vara med och bidra till ett så starkt arrangemang med stark tradition som har simning, hälsa och gemenskap i fokus, säger Helen Wikmar, triatlet, swimrunner samt VD för ARK Sports.

Som deltagare i Vansbrosimningen och Challenge Vansbro får du ta del av en mångårig tradition i Sveriges kanske trevligaste motionslopp och triathlontävlingar. Vi har lagt stort fokus på naturupplevelser och allt det vackra Sverige, Dalarna och Vansbro har att erbjuda. Ambitionen har alltid varit att deltagare och publik ska få en riktigt härlig upplevelse där gemenskap, värme och glädje går hand-i-hand med en tuff prestation.

– Vi är väldigt stolta och glada över att välkomna ARK som ny samarbetspartner. Precis som vi på Vansbrosimningen och Challenge Vansbro så står deras varumärke står för en hög kvalité med stor passion för idrotten, säger Tomas Viker, generalsekreterare Vansbrosimningen