2023/02/03

Är du vår nya kollega?

Vansbrosimningen

Kommunikatör & Marknadskoordinator, 100% med tillträde snarast

Vansbrosimningen är ett av världens största och äldsta öppet vatten-evenemang. I första simningen som genomfördes 1950 deltog tio personer, idag är evenemanget en folkfest med över 12000 deltagare. Vansbrosimningen arrangeras av Vansbro AIK Simklubb och har sin bas i föreningslivet i Vansbro Kommun. Mycket av det arbete som görs kring och under arrangemangen görs med hjälp av ideella insatser. Att Vansbrosimningen har stor betydelse för Vansbro är det inget tvivel om. Dels för att föreningslivet kan fortsätta att utvecklas och dels för näringslivet i stort. Stora årliga återkommande evenemang bidrar också till att handel, turism- och serviceföretag blomstrar. Vansbrosimningen ingår tillsammans med Vasaloppet, Engelbrektsloppet, Vätternrundan och Lidingöloppet i En Svensk Klassiker. 

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är vårt nav för kommunikation och marknadskoordinering med tyngdpunkt på kommunikation. Strategiskt arbetar du med aktiviteter som tar oss mot våra mål och visioner. Operativt är det du som ser till att våra digitala plattformar förmedlar det material och den känsla vi vill skapa samt att våra partners exponeras och får det som förväntas. Du planerar och genomför kampanjer och är drivande i vårt mässområde. Du kommer att ingå i En Svensk Klassikers kommunikationsgrupp och är tillsammans med övriga klassikerlopp delaktig i En Svensk Klassikers kommunikationsarbete. Ett visst administrativt arbete ingår i tjänsten.

Sammanfattningsvis – du är vår röst och har ditt öra mot älven i vår Community och hos våra partners.

Din profil

  • Du brinner du för folkhälsa och motionsidrott och har erfarenhet av kommunikativt och säljande arbete med större arrangemang. 
  • Du har en hög digital mognad och är van vid att arbeta i flertalet olika system och plattformar.
  • Du är van att utrycka dig i tal och skrift och har viss erfarenhet av att jobba med bild- och filmmaterial.
  • Du kan producera annonser och enklare material
  • Du har en stark egen drivkraft, är kreativ och levererar resultat enligt uppsatta planer. 
  • Du är positiv och samarbetsorienterad. Prestigelöshet och engagemang är egenskaper som vi värderar högt. 
  • Du har relevant utbildning
  • Du tycker om att arbeta såväl självständigt som i team. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressiga och pressade situationer.  
  • Du har B-körkort

Tjänsten är heltidstjänst och innebär ibland helgarbete. Vi erbjuder möjlighet att bedriva viss del av arbetet på distans. 

Du ansöker genom att skicka ditt CV och ett personligt brev senast den 28 februari 2023, vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tillträde

Snarast, efter överenskommelse

Frågor

Besvarar av Tomas Viker
Generalsekreterare Vansbrosimningen
Mail: tomas.viker@vansbrosimningen.se
Telefon: +4670-319 27 33