2022/03/22

Parasimmare

Varmt välkommen till Vansbrosimningen. Här finns det lopp och distanser för alla. För dig som är parasimmare finns möjlighet att få hjälp med transport, i och uppstigning ur vattnet eller om du vill ha din ledsagare med. Hör av dig och berätta mer om vilka behov du har så ska vi göra allt vi kan för att du ska få en bra upplevelse av Vansbrosimningen. Vi ser fram emot att du kontaktar oss via mail: info@vansbrosimningen.se eller telefon 0281-10622, dock senast 2 veckor före din start.

Motionsklass

I Vansbro är alla våra lopp tillgängliga för alla. Du som parasimmare kan delta tillsammans med övriga deltagare i startgrupperna motion.

Tävlingsklass

I Vansbrosimningen den 9 juli finns det också en tävlingsklass för parasimmare. Där startar du tillsammans med elit dam eller elit herr, och du behöver ha en tävlingslicens.  Det finns möjlighet att få hjälp med transport, i och uppstigning ur vattnet eller om du vill ha din ledsagare med.

Vansbro 2018. Vansbrosimningen. Anders Olsson. Foto: Mickan Palmqvist