Vansbro Kortsim

vara-lopp-kortsim

Söndag 9 juli 2017

Start

Gemensam start klockan 09.00.


Om loppet

Vansbro Kortsim passar bra som instegstävling för den som vill prova simning i öppet vatten, men även för den erfarne simmaren att testa sin sprintkunskaper! Loppet är 1 000 meter långt och simmas motströms i Västerdalälven. Distansen motsvarar en tredjedel av huvudloppet Vansbrosimningen. Startplats är samma som för Vansbro Tjejsim och publik kan följa simmarna från strandpromenaden och via storbildsskärm på målområdet. Utmed banan finns funktionärer på bryggor, i båtar och på stå-upp-brädor som håller koll på dig som simmar. Åldersgränsen för deltagande är från det år man fyller 10 år.

Läs mer


Anmälan

Onlineanmälan är öppen från 1 oktober 2016, till lördagen den 8 juli 2017 (i det fall loppet inte blir fullt tidigare). Anmälan kan göras på plats söndagen den 9 juli i mån av plats. En pristrappsmodell tillämpas, det betyder att en tidig anmälan kostar mindre. Brytdagarna för deltagaravgiften är 31 oktober 2016 och 30 april 2017. Efteranmälan från 1 maj 2017.

Om anmälan


Utmaning motströms

Vansbro Kortsim genomfördes första gången år 2000, då under namnet Millenniumsimmet. Anton Björk-Teuscher, Karlstad SS innehar den snabbaste tiden med 10:31 minuter från 2014. Vansbro Kortsim ingår i Tjejklassikern.

Statistik 


I deltagaravgiften ingår

Medalj till alla som genomför loppet, klädpåsservice, varm dryck serveras efter målgång, värmetält vid målområdet, dusch vid målområdet, matbiljett, diplom med namn och tid (ram till diplomet kan köpas på plats), fri parkering, deltagartidningen Simma Vansbro*


  Anmälan  Så går loppet till  Deltagaravgifter  Karta  Frågor & svar  Resultat  Tävlingsregler