fbpx
  • 15.5° Lufttemperatur
  • 9.9° Västerdalälven
  • 10.1° Vanån

Vansbro 10K

10 000 meter

Bankarta
Mina sidor
Resultat 2019

Vansbro 10K Inställt 2020

På grund av konsekvenserna av covid-19 har Vansbrosimningens simlopp tvingats ställa in. Som anmäld deltagare till något av våra lopp behöver du därför välja vad du vill göra med din startavgift. Du kan välja mellan att delta i Vansbrosimningen Home Edition, att få 50% av din anmälningsgift tillbaka eller skänka avgiften till Vansbrosimningen/Vansbro AIK Simklubb. OBS! Möjligheten att göra ditt val är öppen till och med 7 juni. Om du inte gör något aktivt val under perioden 29 april - 7 juni skänker du automatiskt hela din startavgift till Vansbrosimningen. Ditt val gör du på Mina sidor.

Läs mer

Vansbrosimningen Home Edition

Du som redan är anmäld till Vansbro 10K kan genomföra Vansbrosimningen Home Edition i valfritt vattendrag på hemmaplan. Vi kommer att skicka en unik specialdesignad siliconbadmössa och en finisher T-shirt med posten. Tänk på säkerheten och simma aldrig ensam! Vi tillåter inga nyanmälningar till Vanbrosimningen Home Editon 10K.

Läs mer om Vansbrosimningen Home Edition

Vansbro 10K är en 10km lång simupplevelse som startar vid Flögforsen och slutar vid Vansbrosimningens klassiska målområde. 9 kilometer simmas medströms i Vanån och den sista kilometern i Västerdalälven. De tre sista kilometrarna är samma som i Vansbrosimningens klassiska 3km-lopp.

Banan innehåller fyra depåer. Vid varje depå ska deltagarna passera över tidtagningsmatta för registrering av mellantider och kontroll att alla har passerat. Vätska och energitillskott finns på samtliga depåer. Efter målgång väntar en varm dusch och en välförtjänt måltid.

Starttid: kl.11:00

NYHET! Alla som genomför loppet får en unik finisher t-shirt och en specialdesignad simmössa.

NYHET! Vi förlänger maxtiden för loppet med en timme till 5 timmar och 30 minuter. Reptider för varje depå publiceras under våren 2020. Deltagare som inte klarar reptiden vid depån tillåts inte att fortsätta loppet och ska lämna in tidtagningsenheten vid depån.

Vansbro 10K innehåller en dam- och herrtävlingsklass samt en motionsklass. Tävlingsklasserna startar lite före motionsklasserna.

OBS! Safety bouy är obligatoriskt för alla deltagare.

> Prispengar

Aktuellt om Vansbro 10K

Nyheter, information och tips