fbpx
  • -11.8° Lufttemperatur
  • -0.4° Västerdalälven
  • -0.2° Vanån

Vansbrosimningen blir

#vansbrosimningenhomeedition

Anmäl dig här
Mina Sidor
Anmäl dig
Hotspots
141 OW-platser

Datum

4 juli - 31 augusti

Distans

1000m - 10 000m

Åldersgräns

10 år

Ge inte upp – fortsätt simma!

När inte du får komma till Vansbrosimningen kommer Vansbrosimningen hem till dig! I Vansbrosimningen Home Edition får du som deltagare möjlighet att genomföra ditt lopp i valfritt vattendrag nära dig. Loppet gäller som ett officiellt Vansbrosimningslopp och ingår även i En Svensk Klassiker.

Det här ingår i Vansbrosimningen Home Edition

Som deltagare i Vansbrosimningen Home Edition får du en simmössa, medalj, diplompapper (du skriver ut ditt lopp, namn och resultat själv från Mina Sidor) och fina partnererbjudanden. Paketet kommer hem till dig innan du genomför loppet.

I samarbete med Svenska Simförbundets simföreningar kan du välja att simma ditt lopp hos någon av våra hotspots, föreningar som arrangerar minievenemang under sommaren. Läs mer om det här: Infopoints och hotspots

Viktiga datum att hålla koll på

Den 7 juni stänger möjligheten att göra ditt val på Mina Sidor

Den 21 juni är sista dag att anmäla dig om du ska kunna simma den 4 juli – dagen då Vansbrosimningen egentligen skulle arrangerats.

Anmälningar som görs från den 22 juni – 12 juli packas och skickas under v.29

Anmälningar som görs från den 13-31 juli skickas under v.32

31 juli är sista anmälningsdag

Resultatrapporteringen är öppen 4 juli – 31 augusti så du har hela sköna sommaren på dig att simma!

 

Så här går det till

1. Beställ ditt paket

Du som redan är anmäld till något av Vansbrosimningens lopp* går in på Mina Sidor och det/de lopp som du är anmäld till. Inne på loppet anger du att du vill delta i Vansbrosimningen Home Edition, vi skickar sedan ditt Home Edition-paket hem till dig i slutet av juni. Du som inte är anmäld till något av våra lopp klickar på knappen nedan.

Anmäl dig här

2. Simma ditt lopp

Välj en dag mellan den 4 juli och 31 augusti, ta dig till valfritt vattendrag och genomför ditt lopp tillsammans med någon som kan hålla uppsikt över dig. Om det är möjligt, simma gärna nära land så att du snabbt kan ta dig till kanten om något händer. Använd gärna en s.k. safety buoy. En safety buoy är en färgglad uppblåsbar boj som du fäster runt midjan. Den ligger bakom dig och guppar i vattnet och gör att du syns bättre. OBS! Om du tänker simma tillsammans med någon annan, se till att hålla avstånd och noga följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

3. Registrera ditt resultat

Efter loppet går du in på Mina Sidor och registrerar din tid. Tiden kommer att synas på ditt diplom. OBS! Att registrera en tid är frivilligt om du inte genomför En Svensk Klassiker. Om du genomför En Svensk Klassiker och vill att Vansbrosimningen Home Edition ska ingå måste du ange en tid.

* Gäller ej Vansbro Triathlon, Vansbro Swimrun och Vansbro Vattenprovet.

 

 

Nyanmälan Home Edition

Nyanmälan till Vansbrosimningen Home Edition kan ske till följande lopp: Vansbrosimningen, Vansbro Halvsim, Vansbro Tjejsim, Vansbro Kortsim och Vansbro Ungdomssim (ungdomar 10-17 år). Priset för Vansbro Ungdomssim är 250kr, övriga lopp 599kr.

Frågor och svar

Jag är redan anmäld till Vansbrosimningen i sommar. Hur anmäler jag mig till Vansbrosimningen Home Edition?

Du loggar in på Mina Sidor, går in på det/de lopp du är anmäld till och följer instruktionerna där.

Gå till Mina Sidor

Kostar det något att delta i Vansbrosimningen Home Edition om jag redan är anmäld till något av Vansbrosimningens lopp i sommar?

Det kostar inget för redan anmälda deltagare att delta i Vansbrosimningen Home Edition 2020. Logga in på Mina Sidor och uppge att du vill delta i Vansbrosimningen Home Edition.

Gå till Mina Sidor

Jag är inte anmäld till Vansbrosimningen 2020 men vill delta i Vansbrosimningen Home Edition. Hur gör jag?

Det går bra att anmäla sig fram till den 31 juli. Anmälan kostar 599kr.

Jag vill vara med!

Jag vill inte delta i Vansbrosimningen Home Edition men vill efterskänka min anmälningsavgift. Kan jag göra det?

Ja absolut, vi befinner oss i en mycket pressad situation och uppskattar varje extra bidrag vi kan få. Gå in på Mina Sidor och uppge att du vill efterskänka startavgiften, eller så gör du inget val alls vilket också innebär att du skänker hela din anmälningsavgift.

Gå till Mina Sidor