fbpx
  • 17.7° Lufttemperatur
  • 18.7° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Vansbro Triathlon och Vansbro Swimrun flyttas till augusti

På grund av situationen kring COVID-19 flyttas Vansbro Triathlon med det Svenska Mästerskapet på medeldistans samt Vansbro Swimrun till 29-30 augusti.

Preliminärt schema är:

Lördag den 29 augusti: Swimrun, Prova på triathlon, Olympisk triathlon

Söndag 30 augusti: Vansbro Triathlon Medeldistans

– Vansbro Triathlons format är mycket mer begränsat och kräver inte samma säkerhetsapparat som våra simlopp. Därför är det fortsatt vår förhoppning att vi ska kunna genomföra triathlontävlingarna och Vansbro Swimrun i slutet av sommaren 2020, säger Tomas Viker, generalsekreterare Vansbrosimningen.

Vad innebär flytten för dig som deltagare?

Vi kommer automatiskt att flytta över alla anmälda deltagare till de nya datumen. Du behöver alltså inte göra något aktivt val om du har för avsikt att delta. Om du har förhinder att delta den 29-30 augusti gäller våra bokningsregler som säger att vi betalar tillbaka halva anmälningsavgiften. Du kan också välja att efterskänka hela din anmälningsavgift till oss, ett tacksamt bidrag i dessa tuffa tider. Om du vill ha återbetalning eller efterskänka din anmälningsavgift ska du maila oss på info@vansbrosimningen.se och ange något av dessa alternativ.

Återbetalningar kommer påbörjas under juli månad. Så snart din anmälningsavgift är återbetald kommer din anmälan att plockas bort.