Challenge Vansbro

Sveriges trevligaste triathlontävling arrangeras i Vansbro

Vansbro Triathlon är en del av Challenge Family

Vansbro Triathlon, som arrangeras av Vansbrosimningen, blir det första svenska triathlonloppet att ansluta sig till Challenge Family. Med start 2022 blir Vansbrosimningen och Vansbro Triathlon en del av Challenge Family, en snabbväxande organisation för triathlonlopp från hela världen.

Som deltagare i Challenge Vansbro får du ta del av en mångårig tradition i Sveriges kanske trevligaste triathlontävling. Vansbro Triathlons ambition har alltid varit att deltagare och publik ska få en riktigt härlig upplevelse där gemenskap, värme och glädje går före prestation, detta fokus kommer vi fortsätta ha även om vi byter namn till Challenge Vansbro.

Challenge Family är ett känt internationellt varumärke som med sitt fokus på festival, familj och gemenskap passar bra in i Vansbrosimningens värdegrund.

Blå kurbits
Blå kurbits

Närheten till naturen sticker ut

Challenge Vansbro kommer definitivt att sticka ut bland de andra loppen i Challengefamiljen. Många av de andra loppen körs i storstäder så Challenge Vansbro blir en härlig kontrast med fokus på naturupplevelser och allt det vackra Sverige, Dalarna och Vansbro har att erbjuda.

Nyfiken på Challenge Vansbro?

Det här är Challenge Family

  • 41 olika lopp från nästan 30 olika länder
  • Ca 1 miljon åskådare
  • Drygt 75 000 deltagare
  • 30 000 funktionärer