ICA guidar till en lite bättre måltid

ICA vill hjälpa dig att göra mer och fler hälsosamma val och nå en lite bättre måltid. Därför är vi glada att samarbeta med dem. Vansbrosimningen är ett lopp som är en del av många människors utmaningar och mål. Och vi vill tillsammans med ICA hjälpa dig att nå dit, till en lite bättre måltid.

ICA

Uppladdning

Att vara ordentligt redo för träningspasset ökar chanserna för att få ut maximalt av det. Sömn, stress och matvanor är några av faktorerna som påverkar hur du kommer orka på passet. Laddad med rätt näring och energi så kommer du långt.

Blå kurbits
Blå kurbits

Frukost

Ibland säger man att frukosten är dagens viktigaste mål. För vissa är det absolut så men det är förstås individuellt. Mycket talar för att frukosten har en stor betydelse. Efter en hel natts fasta så är kroppens behov av påfyllnad stort och frukosten blir därför viktig. Men alla är olika, en del fungerar utmärkt utan frukost. Det viktigaste tycks vara att ha ett varierat och hälsosamt intag i sin helhet, snarare än hur det fördelar sig över dagen. Men för alla oss som är frukostälskare så finns här en massa god inspiration.

Mellanmål och träning

Träning och hälsosam mat är två av grundpelarna i en sund livsstil och förstås viktiga ingredienser för goda träningsresultat. Att komma till träningen med kurrande mage är oftast ingen bra idé, då tryter orken och träningen får inte den önskade effekten. Om träningen ligger nära efter ett av dagens huvudmål så är saken löst men annars kan ett gott mellanmål ge dig den där energin för att orka.

Blå kurbits