2023/11/14

Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Har du använt ditt friskvårdsbidrag för i år ännu? Om inte så har vi ett tips! Anmäl dig till något av våra lopp 2024 och betala med din friskvårdspeng. Du kan anmäla dig till våra lopp via epassi.se, benify.se alternativt edenred.se. Friskvårdsbidraget gäller både våra simlopp och triathlonlopp. Ge dig själv en morot för din fortsatta träning genom att sikta mot ett lopp som passar dig – det finns distanser både för nybörjarmotionären och den mer tävlings- och träningsinriktade! Lycka till och välkommen till Vansbro!

PS. Även En Svensk Klassiker finns som friskvårdsleverantör, där Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Engelbrektsloppet, Vasaloppet och Vätternrundan ingår med sina distanser i En Svensk Klassiker respektive En Svensk Klassiker Halva, Korta och Tjej.