2022/06/22

Hyra våtdräkt

Vi rekommenderar en våtdräkt som är anpassad för simning före en våtdräkt som är anpassad för surfing eller multisporttävlingar. En våtdräkt som är anpassad för simning kommer ge dig ett högre vattenläge, minskat vattenmotstånd och effektivare simning. En våtdräkt som inte är anpassad för simning gör att simningen känns mer tröttsam på grund av det ökade vattenmotståndet som orsakas av sämre flytkraft för benen och bålen.

ZONE3 erbjuder flera olika typer av våtdräkter som är designade för att göra din simning lättare och mer bekväm. Vi har även våtdräkter som är anpassade för dig som simmar bröstsim. Du väljer själv om du vill köpa en dräkt eller hyra en våtdräkt. Hyr du en dräkt hämtar du ut den på plats i Sportbutiken på Vansbrosimningens arena och lämnar tillbaka den till oss efter genomfört lopp.

Vill du köpa en ny våtdräkt eller något annat simrelaterat erbjuder Zone3 just nu 20% rabatt på deras sortiment på hemsidan. Ta del av rabatten genom att uppge koden VANSBRO20 i kassan (gäller ej på hyra av våtdräkt).

Här hittar du våtdräkter att hyra eller köpa

Hyr våtdräkt av Zone3