fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Vinn startplatser med Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank är nu officiell partner till Vansbrosimningen. Banken är också huvudsponsor för En Svensk Klassiker. Partnerskapet är en del av Santander Consumer Banks engagemang i träning och hälsa och passar väl in i ambitionen att ge kraft åt människor och företag att förverkliga sina idéer.

– Det är fantastiskt roligt att gå in som partner till Vansbrosimningen. Att vara på plats och uppleva loppet och träffa våra kunder är enormt energiberikande. När vi påbörjade samarbetet med En Svensk Klassiker var det också självklart att gå in som sponsorer för varje givet lopp. Och vi är mer än nöjda över den positiva respons vi har fått av deltagare, arrangörer och övriga aktörer, säger Christina Rosengren, marknadschef på Santander Consumer Bank.


Johan Olssons bästa tips

Vad är skillnaden mellan prestations- och resultatmål? Längdskidåkaren Johan Olsson delar med sig av sina egna erfarenheter. Johan är medlem i Team Santander och fler tips från honom finns på Santander Consumer Banks hemsida.

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-2″ wrap=”i”] Johan Olsson tipsar


Tävla om startplats i En Svensk Klassiker

Här är du med och tävlar om en startplats i ett valfritt klassiker-lopp inom En Svensk Klassiker. Följ länken nedan och motivera varför du ska bli en av våra sex lyckliga vinnare. Lycka till!

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-2″ wrap=”i”] Tävla om startplatser