fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Veteran hos Vansbrosimningen

Vad innebär det att vara veteran hos Vansbrosimningen?

Som veteran hos Vansbrosimningen uppskattas och uppmärksammas du på flera olika sätt. Bland annat genom flerårsrabatt och särskilda startgrupper. Läs mer nedan:

Flerårsrabatt

Om du har simmat Vansbrosimningen, eller Vansbro Öppen Älv, minst sju år så får du rabatt på något av loppen från och med det åttonde året du simmar, alltså:

År 8 –> 24 = 50%
Från och med år 25  = Gratis

Rabatten gäller endast Vansbrosimningen eller Vansbro Öppen Älv och du kan inte nyttja rabatten på båda loppen under samma år.

Blå band-gruppen

Det sjunde året du simmar Vansbrosimningen får du simma i det vi kallar blå band-gruppen. Du som simmar där får en blå simmössa så att våra speakers kan uppmärksamma dig, vid målgång får du sedan Älvarnas Blå Band, en medalj med en egen sorts band som skiljer sig från våra vanliga medaljband. Älvarnas Blå Band startades för att uppmärksamma dem som simmar för sjunde året, lika många broar som deltagarna simmade under vid starten av Vansbrosimningen. Numer finns dock bara sex broar kvar.

OBS! Det är frivilligt att starta i blå band-gruppen, vill du starta i en annan grupp så får du självklart göra det. Tänk på att du måste säga till funktionärerna som delar ut medaljerna att du ska ha Älvarnas Blå Band.

Guldgruppen

Guldgruppen är startgruppen för dig som simmat Vansbrosimningen minst sju år, alltså för åttonde, nionde, tionde, och så vidare, året.

OBS! Det är frivilligt att starta i guldgruppen, vill du starta i en annan grupp så får du självklart göra det men då måste du säga till funktionärerna som delar ut medaljerna att du ska ha en guldmedalj.

Jubileumsdiplom

Från och med det tionde året du simmar får du ett särskilt jubileumsdiplom var femte år. Diplomet skickar vi hem till dig efter evenemanget. Saknar du ditt jubileumsdiplom? Kontakta oss på telefon 0281 106 22 eller mail info@vansbrosimningen.se

Guldmedalj

Det åttonde året du simmar Vansbrosimningen eller Vansbro Öppen Älv får du en guldmedalj istället för en bronsmedalj efter målgång. OBS! Om du startar i en annan grupp än guldgruppen måste du själv tala om för funktionärerna som delar ut medaljerna att du ska ha en guldmedalj. Glömmer du bort det kan vi skicka en guldmedalj till dig på posten.

I Vansbro Tjejsim och Vansbro Halvsim får du en guldmedalj den 10:e gången du simmar loppet. OBS! Du måste själv tala om för funktionärerna som delar ut medaljerna att du ska ha en guldmedalj. Glömmer du bort det kan vi skicka en guldmedalj till dig på posten.