fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Varmt välkommen på öppet vatten-dag!

”Simma Öppet Vatten!” på Tyresö Aquarena

Var: Tyresö Aquarena
När: lördag 6 maj, 15:00-18:00
Hitta hit: karta

 Program

15:00 – 16:00 Föreläsning om vattenrädsla och förberedelser för öppet vatten-simning (FULLBOKAD!)
16:00 – 17:00 Grupp 1 – Simträning med fokus på öppet vatten; Grupp 2 – Rörlighetspass, fika och mingel
17:00 – 18:00 Grupp 2 – Simträning med fokus på öppet vatten; Grupp 1 – Rörlighetspas (FULLBOKAD!), fika och mingel

Simträningen anpassas efter din nivå oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare.

Möjlighet finns att testa utrustning och våtdräkter från olika leverantörer under dagen. Även M5 kommer vara på plats och utföra tester.

Alla punkter under dagen är kostnadsfria.

Anmälan

Vill du vara med på föreläsningen, simträningen och/eller rörlighetspasset? Anmäl dig till theres.johansson@vansbrosimningen.se senast torsdag 4 maj. Passen har ett begränsat antal platser så anmäl dig i tid! Ange gärna i anmälan vilket/vilka pass du vill delta i.

Kom ihåg!

Ta med badkläder, simglasögon, badmössa och handduk. Har du en våtdräkt går det bra att ta med den och simma i också.

Tyresö Aquarena

Välkommen till Medley Tyresö Aquarena! Vi har simhall, familjebad, gym, gruppträning, café och shop hos oss. Vi erbjuder även kurser i bland annat crawl och open water och alla våra medlemskap inkluderar simning.

Instruktörer

Fredrik ”Ludde” Lundin har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, tränare sedan 1999 och 10 år som framgångsrik elitsimmare. Genom gedigen erfarenhet och utbildning så är Ludde en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare www.coachludde.com.

Per Englund är en av författarna till boken ”Simning för dig” och har flera års egen erfarenhet från simning i bassäng på tävlingsnivå på nationell, internationell samt mastersnivå. Erfarenhet från Öppet Vatten, swimrun samt triathlon, simning för dig.

Daniel Lönnberg har med sina 24 år som elitsimmaren en gedigen simbakgrund och kunskap om simidrotten som han nu drar nytta av i rollen som simtränare och mentor i diverse sammanhand. Daniel har fortsatt skördat framgångar i masterssammanhang och i mars 2017 slog han bl.a. världsrekord på distansen 50m ryggsim i klassen herrar 45-49 år. Daniel är även medförfattare till boken ”Simning för dig” och har sedan 2012 arbetar aktivt inom Svenska Simförbundet med att utveckla vuxensimning i Sverige.

Medleys instruktörer

Medley kommer att ha flera instruktörer på plats som är experter på simteknik och simning i öppet vatten. Medleys kurser är Vansbrocertifierade vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen. Vi erbjuder kurser i både crawl- och open water.

Om ”Simma Öppet Vatten!” och samarbetspartners

”Simma Öppet Vatten!” arrangeras för andra året i rad av Svenska Simförbundet och Vansbrosimningen i samarbete med Medley och är en dag för alla som är intresserade av eller nyfikna på öppet vatten-simning och swimrun. På plats under dagen finns följande partners och leverantörer:

VansbrosimningenSvenska SimförbundetMedley

TYRlogo-head.jpeg

Arena-logo-600x600  Simma Sverige  photo

Coach Ludde   Free-swimmer-kopiera