fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Var är snön?

Första riktiga träningsveckan avklarad och det kändes kanonbra. Lyckades passera mitt mål på 300 min/vecka och nådde nu ca 410 min. Med nytt jobb och allt så är jag nöjd att jag fick ihop alla passen. De första milen på längdskidorna avverkades också, i något isiga spår vid Bergebo, men kändes ändå som en riktig lyx att få stå på skidorna redan i december. Vet inte vad som hänt med våra vintrar de senaste åren, det är typiskt vårväder ute just nu. Så himla tråkigt att man ska behöva vänta till januari för att få se ordentligt med snö. Jag som älskar vintern och snön! Jag vill ju ha snöoväder haha! Hoppas verkligen på en vit jul i år.

Som sagt så har jag nyligen börjat på ett nytt jobb i Falun. Fått nya, otroligt trevliga arbetskamrater. Det bästa av allt är att de är otroligt träningsinriktade och det är många av dem som lyckats med många fina resultat på olika tävlingar runt om i landet. Alltid skönt att kunna hitta lite gemensamma samtalsämnen vid de första fikastunderna. Tror jag kan få många bra tips av så många erfarna personer. Fick bland annat tips på crawlkurser som jag ska prova på här under våren. Det kan jag behöva för måste verkligen få till det där med crawlningen inför sommaren så jag kan göra mer än bara ta mig i mål på loppen. Kanske klara någon bra tid, vem vet.

Jag är nu bokad för min stora utmaning sommaren 2016. Alla loppen är bokade så nu är det på riktigt. Så mycket roligt och nytt som händer för mig nu så kan knappt fatta det. Jag hoppas verkligen ni följer min framfart här, på min Instagram och på min Funbeat för jag kommer behöva mycket stöd för att klara av det här.
 
Christoffer Hansson