Vi gjorde det igen!

Skriven av Vansbrosimningen

Tillsammans gjorde VI det i år igen, vilket team vi är! Tack alla deltagare, publik, samarbetspartners och inte allra minst våra fantastiska funktionärer för allt ni bidragit med till årets Vansbro Triathlon, som trots att det såg mörkt ut i början på veckan slutade i värme och solsken! Vad annars!

Våra två år som arrangör av medeldistans SM är slut, men Vansbro Triathlon består!

Trots att vi inte har SM status nästa år så kommer vi att behålla åldersindelade tävlingsklasser så de som triggas av att tävla mot andra får utlopp för det men som vanligt fokuserar vi stort på alla motionärer som vill köra vår tävling som sin första triathlontävling eller ”bara” tävla mot sig själv och distansen.

Vi tittar även på möjligheten att erbjuda en olympisk distans-tävling för de som tycker att medeldistans, dvs halv Ironman, är lite för tufft eller som vill ha en kortare genomkörare.

Men mer info om detta och mera kommer under hösten när vi kör igång planeringen på allvar inför 2018 års tävling som preliminärt kommer att gå av stapeln den 30 juni. Anmälan till vår tävling och Vansbrosimningens övriga arrangemang öppnar den i oktober så håll utkik!

Nu vill jag bara avsluta med att önska er som har någon tävling kvar denna sommar ett stort lycka till och önska alla en skön sommar!

Ta vara på sommaren så ses vi i ett lagom soligt Vansbro 2018!

Hälsningar

Vansbro Triathlons tävlingsledning genom Clas Björling (Stolt tävlingsledare)


Dela


Kategorier