Vansbro Triahlon

Sportdrycken under Vansbro Triathlon

Skriven av Vansbrosimningen

Tävlingsledaren för Vansbro Triathlon, Clas Björling, berättar om valet av sportdrycken under tävlingen:

”Jag vet att det är några av er där ute som har synpunkter på smaken på sportdrycken som vi använde på Vansbro Triathlon detta år, det var Mighty Sports Nitro Ndure. Då vi ska använda samma sportdryck nästa år så bad jag mannen bakom produkten Peter Wilhelmsson att förklara varför den smakar som den gör, så att ni förstår varför ni ska lära er dricka den, läs hans svar nedan:

Trots att vi har haft 3-4 versioner under senaste fem åren av utvecklingen av drycken och att det allra flesta vid smakprovning på mässor tycker om den och att den är fräsch och naturlig, så finns det naturligtvis vissa personer som inte gilla smaken p.g.a. många skäl, främst troligtvis  att de är ovana och att den inte smakar likt många andra sportdrycker, som kanske innehåller artificiella färger och smakämnen.

Det viktigaste argumentet är att vi på Mighty Sport prioriterar alltid innehållet och gör så gott vi kan att få en god, naturlig fräsch smak med ett verksam och potent innehåll.

Det komplexa innehållet av större mängder magnesium, enzymer, körsbärskoncentrat, rödbetskoncentrat, m.m. i drycken gör att den inte smakar som andra drycker. Det är en rödbetsbaserad sportdryck men mycket komplex p.g.a. vår eftersträvan att stödja kroppen på ett optimalt sätt.”


Dela


Kategorier