fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Vansbrosimningen börjar närma sig…

Hej på er!

Är precis hemkommen från en weekend i Barcelona och Sitges, det var verkligen välbehövligt. Det är en tenta kvar innan jag går på sommarlov och har gjort termin 2 av 4 på högskolan. Skönt med ett break från skolan så jag bara kan fokusera på jobb och sommaren.

Blogg

På tal om sommaren så är det sommarvärme ute just nu. Det betyder att jag snart inte kan skylla på något för att testa våtdräkten i sjön. Den har hängt och väntat på mig i flera veckor och snart får det väl ändå vara dags. Badhuset stänger för sommaren 10 juni så då finns det verkligen ingen återvändo. Har kommit in i en period då jag simmar för att jag måste och det sker ingen direkt utveckling. Antar att det är så i perioder och det gäller att bara bita ihop. Löpning i skogen lockar mer än att hoppa ner i bassängen. Det kanske blir en nytändning när jag börjar simma i sjön, det hoppas jag på. Vansbroveckan börjar närma sig, snart är det bara en månad kvar. Det är inte bara simningen som blir av den helgen utan även första steget mot En Svensk Klassiker. Jag är så förväntansfull på vad det här året kommer att göra med mig och hur träningen kommer fungera. Nu har jag inriktat konditionsträningen väldigt mycket mot simning och grenspecifik styrketräning. Jag märker det om inte annat på kläderna, det är svårt att få på sig vissa tröjor då jag blivit bredare över ryggen. Jag har även blivit starkare i ryggen och där märks en tydlig utveckling. Efter Vansbrosimningen så blir det bara löpinriktad träning och det passar perfekt då sommaren är min favoritårstid att springa i. Hösten kommer innebära mycket styrketräning för att bygga upp och förbereda kroppen för de två tuffaste momenten (vad jag tror just nu). Än så länge har jag lyckats hålla mig skadefri (peppar, peppar) vilket är ett under då jag har lyckats dra på mig några skador under mitt liv. Jag tror att jag har styrketräningen att tacka där samt att jag har lärt mig lyssna på kroppen.

Nu ska jag fortsätta tentaplugget och vem vet, det kanske behövs en paus senare och möjlighet att testa våtdräkten. Kram Anna
Vansbrosimningen

[wp-svg-icons icon=”screen” wrap=”i”] [wp-svg-icons icon=”facebook-3″ wrap=”i”] [wp-svg-icons icon=”instagram” wrap=”i”]