fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Vansbrosimningen 3 veckor bort!

Nu är det tre veckor kvar till Vansbrosimningen, det blir ingen operation av foten innan dess, så nu lägger jag mitt fokus på öppet vatten! Den 26 juni kör jag Runn Open Water som Falu Simsällskap (mitt jobb och min förening) arrangerar www.falusim.se häng på du också, det är dessutom ett seedningslopp!

Sedan blir det Vansbro Halvsim som firar 10 år och jag har simmat det ett antal gånger och faktiskt vunnit en gång, så det känns kul att köra det vid 10-gången
jubileum redan på fredagen. Sedan blir det Vansbrosimningen på lördagen. Hoppas på fint väder och massa glada människor.

Till helgen blir det lite extra fokus på öppet vatten i Hellas i Stockholm, hoppas få bra med sällskap där.

Blogg

Det bästa med att bara köra en idrott, eller en gren, är ju att man kan resa med så lite packning! En baddräkt, en våtdräkt (en snabb en) badmössa, simglasögon och sportslick mot skavsår…sedan en gummislang till uppvärmningen! Simmar 2-3 pass i veckan ute i öppet vatten nu fram till Vansbro, sedan en hel del i bassängen också.

 
Vansbrosimningen

 [wp-svg-icons icon=”twitter-3″ wrap=”i”]