fbpx
  • 15.2° Lufttemperatur
  • 15.1° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Vansbro Swimrun

För solo, par och stafett!

Bankarta
Tävlingsregler
Resultat 2019

Datum

Inställt

Åldersgräns

10 år

Vansbrosimningen ställer in alla lopp under 2021 på grund av rådande restriktioner. Läs mer här. 

Vansbro Swimrun är från och med 2021 en arenasprint där stort fokus ligger på att du som deltagare ska få ta emot publikens jubel många gånger. Alla växlingar sker centralt på Vansbrosimningens arena och sträckorna är korta och intensiva.

Loppet består av tre löpsträckor och tre simsträckor där alla simsträckor är lika långa, 300m. För löpningen är den första sträckan längst och de andra två likadana. Loppet börjar med löpning och växlar sedan till simning, löpning o.s.v.

 

Distanser på sträckorna

Löp 1

3.5km

Sim 1

300m

Löp 2

2.9km

Sim 2

300m

Löp 3

2.9km

Sim 3

300m

Klasser

I Vansbro Swimrun kan du antingen delta ensam, i par eller i ett stafettlag med minst tre och max sex deltagare. I stafettlaget fördelar man sträckorna precis som man vill.

Vansbro Swimrun

Fredag 3 juli 2020

Det här ingår i deltagaravgiften

Solo

Nummerlapp, simmössa, tidtagningschip med elektronisk tidtagning, medalj, energi och dryck, dusch, förvaring av väska, mat efter målgång.

Par

Varsin nummerlappsväst som lämnas tillbaka efter målgång, 2st simmössor, 2st tidtagningschip med elektronisk tidtagning, varsin medalj, energi och dryck, dusch, förvaring av väska, mat efter målgång.

Stafett 

Nummerlappar till löpsträckorna, simmössor till simsträckorna, ett tidtagningschip med elektronisk tidtagning som lämnas över mellan deltagarna vid växling, varsin medalj, energi och dryck, dusch, förvaring av väska, mat efter målgång.

Aktuellt om Vansbro Swimrun

Nyheter, information och tips