fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Välkommen till Swim Camp Vansbro!

Välkommen till ett fullmatat Swim Camp tillsammans med de bästa vännerna Mikael Rosén och Tobias Marklund! Under helgen bjuds det på både teori och praktik och garanterat en och annan anekdot. Läs mer om lägret och ledarna längre ned.

Datum: 29-31 mars 2019

Plats: Vansbro

Pris: 2295kr

Sista anmälningsdag: 22 mars

Max antal deltagare: 24

Åldersgräns: 13 år

Boka här: Swim Camp (Välj ”Crawlkurs 29-31 mars”)

Boende ingår ej i priset men titta gärna på förslagen nedan. De måltider som framgår i programmet nedan ingår i priset.


Boendeförslag

Värdshuset Flottaren

Värdshuset Flottaren har under åren kommit att bli en naturlig mötesplats där älvar, vägar och människor möts. Flottaren har 25 rum med totalt ca 60 bäddar.

Hemsida: flottaren.se
Telefonnummer: 0281-711 30

Snöå Bruk

Vackra och rofyllda STF Snöå Bruk är beläget i genuin kulturmiljö i västra dalarna, ca 4 km öster om Dala-Järna, Vansbro kommun. Här kan Du njuta av underbar natur, god mat, bra boende, flexibla lokaler och ett brett utbud av aktiviteter.

Hemsida: snoaresort.se
Telefonnummer: 0281-240 80

Dala Järna Hotell

Dala-Järna Hotell är det lilla familjehotellet med 12 charmiga rum med olika standard, allt från vandrarhemsrum till hotellrum med egen TV, dusch och toalett.

Hemsida: dalajarnahotell.se
Telefonnummer: 0281-206 98


Om lägret

Tillsammans har de bästa vännerna vunnit 40 SM-guld i simning och coachat 1000-tals vuxensimmare. Vansbrosegrar, VM-guld och världscupmedaljer finns också i deras samlingar. Sex gånger har de lett simresorna från Grekland till Albanien. Nu håller de för första gången Vansbrosimningens SWIM CAMP sista helgen i mars.

Lägret i Vansbro sträcker sig från fredag 29 mars kl. 17:30 till lunch söndag 31 mars. Fyra simpass, barmarksträning och rolig teori fyller den sociala helgen. Inriktningen är både att utveckla simtekniken och få rejäla träningspass, oavsett din nivå. Kan du crawla 400 meter är lägret lika lämpligt för dig som om du siktar under 35 min på Vansbrosimningen.

Mikael Rosén är @human_ambition på Instagram. Han är sedan sju år förbundskapten för landslaget i Öppet Vatten, författare till boken med samma namn. “The Rain Man of Swimming” har vunnit Vansbrosimningen tre gånger, varav en gång utan våtdräkt i 15-gradigt vatten.

Tobias Marklund från Piteå är @tobias__marklund på Instagram. Han har haft svenskt rekord i ryggsim har ett VM-guld i lagkapp och är motsatsen till en tystlåten norrlänning.


Preliminärt program

Ladda ned programmet som pdf: Swim Camp 29-31 mars