• -6.0° Lufttemperatur
  • 0.7° Västerdalälven
  • 0.7° Vanån

Utveckla din simning med vår crawlkurs!

Helgen den 26-28 oktober bjuder Vansbro AIK Simklubb och Vansbrosimningen in till crawlkurs. Kursen riktar sig till dig som vill lära dig crawla och till dig som redan kan men vill ta din simning till nästa nivå. Instruktör för kursen är Mikael Rosén, landslagsledare för det svenska öppet vatten-landslaget.

När: 26-28 oktober
Var: Vansbro
Max antal deltagare: 24
Pris: 2195kr
Senaste anmälan: 19 oktober
Köp startplats: Anmäl dig till kursen via Vansbrosimningens ordinarie anmälan här: Crawlkurs 2018. Fyll i dina personuppgifter, gå vidare och välj sedan ”Crawlkurs” i evenemangslistan.

Boende ingår ej i priset men titta gärna på förslagen nedan. De måltider som framgår i programmet nedan ingår i priset.


Boendeförslag

Värdshuset Flottaren

Värdshuset Flottaren har under åren kommit att bli en naturlig mötesplats där älvar, vägar och människor möts. Flottaren har 25 rum med totalt ca 60 bäddar.

Hemsida: flottaren.se
Telefonnummer: 0281-711 30

Snöå Bruk

Vackra och rofyllda STF Snöå Bruk är beläget i genuin kulturmiljö i västra dalarna, ca 4 km öster om Dala-Järna, Vansbro kommun. Här kan Du njuta av underbar natur, god mat, bra boende, flexibla lokaler och ett brett utbud av aktiviteter.

Hemsida: snoaresort.se
Telefonnummer: 0281-240 80

Rutsbrogården

Rutsbrogården är belägen i Rutån, lite utanför Dala-Järna i Vansbro kommun. Gården är omringad av fantastisk natur som bjuder in till slående upplevelser.

Hemsida: rutsbrogarden.se
Telefonnummer: 072-572 05 90

Dala Järna Hotell

Dala-Järna Hotell är det lilla familjehotellet med 12 charmiga rum med olika standard, allt från vandrarhemsrum till hotellrum med egen TV, dusch och toalett.

Hemsida: dalajarnahotell.se
Telefonnummer: 0281-206 98


Preliminärt program