fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Triathlonpremiär till helgen

Sommaren närmar sig och tävlingarna står stadigt i kalendern. Man sitter på kammaren och funderar på vilka tävlingar som man skall köra i år samtidigt som solen tränger in genom fönstret. Lite trött och sliten i kroppen från förra veckan, det blev en 800-ing i bassäng på måndagskvällen i Falu SS egna lilla klubbtävling. Det gick över förväntan, då första 400:a gick under 5 minuter och sluttiden blev 10.04… lite synd att inte kunna gå under 10 minuter, men det kommer… men nu flyttar vi ut vår simträning och kör i 50 m bassängen. Frisk luft och gott om plats!

Blogg

Det blir en del träningspass och lite snacks på det. Har lärt mig en del om mitt energiintag denna vår, jag har ätit på tok för lite och dragit på mig onödiga förkylningar. Jag tar extra zink, d-vitamin och magnesium och det viktigaste är att jag går upp tidigare så jag äter innan min simträning, jag ”prioriterade” sömn tidigare, men nu kör jag en powernap om chansen ges.

Blogg

Utomhusbaden öppnar och det känns att säsongen är väldigt nära nu. Blir en del simning i min Blue Seventy Helix för att vänja axlarna. Anmälan till Vansbrosimningen är gjord, och snart blir det premiär på triathlon också.

Blogg

Hallstahammar står med en tävling till helgen, en 2*mini sprint i triathlon. Min löpning är nästintill obefintlig förutom vattenlöp ca 2-3 ggr/v, så skulle jag testa en triathlon och då är ju en 2*minisprint som gjord för mig. Man bränner av 400 m simning- 10 km cykling i klunga och sedan testar man 2,5 km löpning (testar är i mitt fall, jag hoppas såklart att alla andra flyger fram och njuter)… går det bra så kör man det en gång till några timmar senare men utan klungkörning på cykeln.

Blogg

Annars är det ju inte helt fel att ha följt Lisa Nordéns kamp mot klockan och skador inför OS i Rio som hon nu i princip har fixat! Det är SOK som skall ta det sista beslutet, och det skall mycket till för att de skall neka henne platsen. Det blir hennes tredje OS i så fall! Det firar vi med lite Skittles!

Vansbrosimningen

[wp-svg-icons icon=”twitter-3″ wrap=”i”]