fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Triathlonmecka i solen

BloggNu är jag på Fuerteventura med delar av landslaget på både kort och långdistans. Det är första gången och jag har höga förväntningar på Las Playitas. Jag har sett så många bilder på tränande människor vid detta träningsmecka på facebook, om att det skall vara ett triathlonparadis.

Blogg

Jag hann knappt landa och sätta ihop cykeln innan jag såg Gomez Noya, en av världens bästa, om inte den bästa, triathleten. Spanska och italienska triathleter till höger och vänster. Norska landslaget dyker också upp. Tyska triathleter kommer och går. Man kan inte klaga på inspirationen! Nog är det ett OS-år vi har påbörjat!

Fuerte Ventura sägs vara blåsigt, men inte så farligt som det brukar. Värmen finns också, både i poolen och på land.

Blogg

BloggSanden på stranden är inte vad man är van vid, men vattnet i havet är svalkande och det går helt okej att simma lite i öppet vatten redan i januari.

Blogg

Landskapet här är väldigt mörkt och aningen dött. Det är inte alls som på Mallorca. Husen är färgglada och kontrasten blir ganska cool!

Blogg

Träningen rullade på till dag 5, då en förkylning trängde sig på och fick dra i handbromsen som så många gånger förr.

Jag blir kvar här till den 28 januari (kom den 14:e), sedan blir det en natt på Arlanda innan vidare färd till Breda i Holland. Där väntar ett lopp i terränglöpning för Försvarsmakten. Jag har inte löptävlat på länge… väldigt länge… men jag längtar till att få springa skiten ur mig!

Efter det kommer jag hem och packar om för att göra en KFÖ!

Vansbrosimningen