fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Träningslägret tar slut…

Så har två fantastiska veckor av träning genomförts på Las Playitas. Fort har det gått och njutit har jag gjort i massor.

Blogg

Denna gång skippade jag förkylningen och fick ihop mer träning än på ca tre år. Det är en fantastisk känsla när kroppen bara tar åt sig den träning jag vill utföra. Inget cykelpass under två timmar och ett över 5,5h. Det var länge sedan mina ben fick så mycket tramp!

Blogg

Det finns inte så många vägar på Fuerteventura, men bilisterna är oftast hänsynstagande och det gör cyklingen, som ibland är i ganska kraftig vind, lite mer behaglig.

Blogg

Det blev en bestigning i soluppgången en av morgnarna. Annars var det mest simning innan solen, eller under, soluppgången. Det är Las Playitas som lyser upp i mörkret, en liten by med den fina träningsanläggningen.

Blogg

På vilodagen, efter en veckas tuff träning, besökte vi en fiskrestaurang och åt färsk fisk…ja, det var ju mer kött på den innan jag åt. Men varför skall man ta bilder på oäten mat…det gör ju alla andra.

Blogg

Efter vilodagen var det bara upp på cykeln igen och lite backintervaller vid byn Pajara. Sol hela tiden och nu har man hemreseångest!!! Tillbaka till ”minusgrader” och regn. Det ät inte lätt att vara svensk triathlet!

Vansbrosimningen