fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Tillbaka till Playitas!

Då var man tillbaka på Fuerteventura och Las Playitas för andra gången i år! Denna gång med en lite bättre form och en sprillans ny cykel från Försvarsmakten och Racerdepån i Falköping. Helt otroligt att man får låna en fin cykel att swisha runt på.

Vi är några färre på denna resa, Triathlongymnasiet befinner sig på Mallorca istället. Det blir en del träning tillsammans med bland andra Micke Sahlberg och Pontus Lindberg. Med på lägret finns också Rasmus Andersson, Lena Holmgren och George Bjälkemo. Patrik Nilsson var här men har åkt hem till Danmark för att ladda lite då han kommer tillbaka för 70.3 Challenge Fuerteventura som går den 23 april. David Näsvik kommer hit under veckan och är med min sista vecka. Det är väldigt kul att träffa andra triathleter, både kort och långdistansare, det känns att alla uppskattar det.

Blogg Blogg

 

Precis som på förra lägret bor vi på Viviendas, det är lägenheter som är till för de som arbetar på hotellet och för Apollo, det kanske låter lite väl enkelt, men kommer man med cyklar och skall träna massor så tar man gärna ett kök och inte ett för fint ställe. Ni som meckar cykel förstår säkert vad jag menar. Det man behöver som triathlet när man är på läger är tvättmaskin, tvättställ, kök med spis, kyl och frys. Vi äter, tränar och sover – och jag skojar inte!

Blogg

Idag fick vi se lite växelträning utanför våra lägenheter när vi kom hem från cyklingen. Det är en ganska bra idé att träna på växlingarna mellan grenarna då man kan tjäna, eller förlora, en hel del tid i de momenten.

Så veckans tips blir att man börjar träna på att dra av sig våtdräkten! Snart är det sommar!

Vansbrosimningen