fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Tiden går fort…

Tänkte att jag börjar det här inlägget med ett tillägg till mitt tidigare blogginlägg. Jag skrev där att jag blev rekommenderad att höja min träningsdos och det ganska rejält. Har bland annat fått några kommentarer gällande detta och självklart så bör man inte öka träningsdosen eller timmarna per vecka med det dubbla på en gång. Detta bör ske succesivt såklart. Jag ökade min träningstid med ca 2 timmar förra veckan, från ca 7 timmar till nästan 9 timmar och det är jag supernöjd med. Känns som att den tiden kan jag avvara utan att det ska nalla för mycket av min ”fritid” vid sidan av jobbet. Det är trots allt bara en hobby och något som jag mår bra av. Det är därför jag tränar som jag gör. Jag är en glad motionär, haha.

Blogg

@livsstilmedhansson på Instagram.

Hade annars en superhärlig helg hemma i huset i Borlänge. Badtunnan värmdes upp under lördagen samtidigt som jag körde crawl-träning med Qwarnsveden Triathlon. 3500 m hann jag med. Allt slit bara för att känna sig riktigt förtjänt av ett varmt bad på kvällen. Känner verkligen att simtagen eller crawlningen börjar sitta rätt så skapligt nu. Känns så spännande inför sommaren och jag tror jag ska hinna få ihop mina 40 timmar så jag kan säga att jag ”kan crawla”. Börjar annars bli väldigt nervös inför Vansbro Triathlon även fast det är ganska lång tid kvar!

Börjar bli lite smått orolig vad gäller spåren till Vasaloppet Öppet Spår som närmar sig med stormsteg. Det är inte många dagar kvar till start och termometern visar plusgrader. Det är i och för sig bra att det töar något så spåren om möjligt blir lite fastare. Så vi får något stavfäste men det skulle behöva komma ytterligare några dm för att känna sig helt säker. Önskar såklart att man kunde få slippa förhållandena från förra året. Bara hålla tummarna för att vädrets makter står på oss skidåkares sida i år.
Christoffer Hansson

[wp-svg-icons icon=”instagram” wrap=”i”] [wp-svg-icons icon=”calendar-2″ wrap=”i”] (träningsdagbok)