fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Sköna maj har anlänt

Det är aldrig kul att lämna värmen och ett läger där allt är okomplicerat. Dessutom blev det MTB i Dalaskogen där vädret bjöd på de fyra årstiderna under passen…

Men nu är sköna maj här, och jag har kört på racern vid två tillfällen och kört på min tempocykel en gång. Veckan efter lägret bjöd på lugn träning och återhämtning. Ett pass innehöll 4*10 minuter intervaller på tröskel, ett bra och stabilt tempo, med 3 minuter vila mellan intervallerna.

Blogg

På väg till träningen cyklar jag genom stadsparken i Falun, vid lasarettet. Nu när det är ljust på morgonen är det fantastiskt vacker att glida igenom parken på morgonen och lyssna på fåglarna som lever ut innan alla människor kommer och tar över ljudkulissen.

Fika med vänner, en del jobb och Valborg. Valborg var en trevlig tillställning i Stockholm med ett simpass på Eriksdalsbadet, älskar att simma i 50 m bassäng, speciell distans – det är så enkelt att räkna då! Dessutom ett par längre cykelpass som inte är så vanligt för min del.

Blogg

Tyvärr strular min högerfot enormt så all löpning på land är struken. Men det blir en del i vattnet… det är ju inte det roligaste sättet att bedriva löpning på, men vad gör man…? Dessutom finns det alltid plats på morgonen i bassängen att trycka några meter simning och sedan vatten-löpa lite innan jobbet.
Första tävlingen är sprint SM i Uppsala den 18 juni och just nu kan jag inte springa…så vi får se…det blir en start…men en målgång är inte självklar. Till dess rehab och träna!

Vansbrosimningen

[wp-svg-icons icon=”twitter-3″ wrap=”i”]