fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Simma med mor!

Tävlingen är avslutad – vi har en vinnare!

Vinnare i mors dags-tävlingen heter Märta Westlin, Valbo, som vinner ett startpaket med två startplatser. Stort grattis och lycka till i sommar!

Rätt svar på tävlingsfrågan: 4 juli 2015.
Märtas motivering: ”Min mamma har alltid älskat att simma. Vi har flera somrar tänkt genomföra Vansbrosimningen tillsammans. Tyvärr har urinvägsinfektioner och förkylningar ställt till det för min mor så hennes dröm att simma i Vanån och Västerdalälven har ännu inte uppfyllts. I sommar siktar vi på att det blir så!”


På söndag är det mors dag och för dig som inte har fixat en present, finns nu chansen att tävla om en mors dags gåva. Det är ju som bekant roligare att uppleva saker tillsammans, därför består priset av ett startplatspaket med två starter till valfritt öppet vatten-lopp i Vansbrosimningen 2015 – så att du och din mor kan simma tillsammans. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och skriva en kort motivering till varför din mor är värd att vinna!

Tävlingsfråga: Vilket datum genomförs Vansbrosimningen (3000 m) 2015?
Motivering: Skriv en motivering om varför din mor förtjänar att vinna Vansbrosimningens mors dags gåva.

Ditt svar vill vi ha senast lördag 30 maj, kl. 20.00 till info@vansbrosimningen.se. Vinnaren meddelas och presenteras med namn och ort på vår hemsida söndag förmiddag.

Lycka till!

Vinsten gäller två startplatser i Vansbrosimningens öppet vatten-lopp 2015. Vinsten är personlig och kan inte överlåtas, bytas till kontanter eller dylikt.