fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Semester!

mariana-vansbro3

Nyfunna vänner, Lukas och Cicci!

Äntligen semester på riktigt. För mig är alltid början av min semester att genomföra Vansbrosimningen. Allt gick väl.

Träffade nya tjejer som jag delade rum med på Gymnasieskolan. Annelie och Susanne från Varberg. Så roligt att träffa nya energiska personer. Vi hade det trevligt och fick intressanta pratstunder. Jag simmade Vansbro Öppen Älv på fredagen, där det var en lite ny sträckning. Bättre säkerhet detta år, bryggor lång väg. Känns bra. Sen att chippen inte satt kvar på armbandet var en liten miss.

När mina vänner från Varberg åkt hem så kom det nya. Då delade jag rum med Cicci och Lukas. Dom simmade kortsimmet vilket jag också gjorde. På morgonen blev jag erbjuden skjuts till starten – vilken lyx. Nu när fick vi parkera långt in på före detta timmerupplaget, blev kanske inte så mycket kortare till start men ändå. Snälla människor finns det gott om i Vansbro. Var man inne på affären var det alltid någon som talade uppmuntrande till mig. Nästa år om jag är kvar över simmarhelgen får jag nog fråga om det finns någon syssla för mig. Kanske kan man hjälpa till med något runt simningen?

Medaljer

Det blev en lång lördag då jag promenerade fram och åter från målområdet för att se någon bekant som simmade. Hela 17 900 steg blev på stegräknaren. Både Vätternrundan och Vansbrosimningen bjöd på vackert väder. Sverige visade sig från sin bästa sida. Får hoppas på bra väder till Lidingöloppet. Ha en riktigt skön sommar alla simmare , klassikertagare och bloggare och ni andra också!

Nu blir det packning inför semesterresan till Tyskland. Blir guidning av mina vänner som besöker oss där i några dagar! Ha ett riktigt bra Klassikerår.

/Mariana

 
Mariana Borkowski