fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Säg JA under Vansbrosimningen!

I samarbete med Svenska Kyrkan, Järna med Nås och Äppelbo församling.

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Fria till din partner, få ett JA, beställ hindersprövning och kom till Vansbro under Vansbrosimningen. Svårare är det inte.

Ni älskar varandra och vill gifta er. Nu behöver ni bara bestämma hur ni vill att ert bröllop ska vara. Att välja servetter, göra gästlista och skriva inbjudningskort känns säkert jättekul för vissa, men kanske inte för er. Ni kanske hellre vill hålla bröllopet enkelt och fokusera på varandra. Det kan hända att ni planerar en resa eller har en annan gemensam dröm som ni vill lägga undan pengar till.

I så fall kan drop-in vigsel i Vansbro under simmarhelgen 6-8 juli vara något för er. Vi ordnar präst, lokal, musik, vittnen och till och med datum! Gäster, bukett, högtidliga kläder är alla valfria och ni bestämmer själva hur ni vill göra.

Det enda ni behöver tänka på är att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid och ta med er den godkända hindersprövningen, legitimationer och ringar till Vansbro.

Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

GÖR SÅ HÄR:

  1. Fria till din partner och få ett ”JA”.
  2. Beställ hindersprövning från Skatteverket. Kom ihåg att vara ute i god tid.
  3. Kontakta Järna med Nås och Äppelbo församling via telefon (0281 204 58) eller mail jarna.forsamling@svenskakyrkan.se
  4. På den stora dagen tar ni med er varandra, ringar, godkänd hindersprövning och giltiga legitimationer.

Vill ni fira er kärlek lite extra? Boka något av drop in-paketen i samarbete med Jons Jonna Photo, Hjärtats rum och Ryggåsstugan.

Läs mer här: Drop in-paket