fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Publikplatser under loppen

Som medföljande och publik finns ett flertal ställen där du kan se simmarna i vattnet. Nedan hittar du tips och kartor för de olika loppen.

Vansbro Triathlon

Simsträckan i Vansbro Triathlon går längs sista kilometern i Vansbrosimningen, det går alltså att följa deltagarna hela vägen längs strandpromenaden. Se karta nedan.

Cyklingen går över Uppsälje och iväg mot Nås, eftersom vägen är liten rekommenderar vi att ni inte åker där.

Löpsträckan i Vansbro Triathlon går i centrala Vansbro med möjlighet att se deltagarna på ett flertal ställen. Se kartan nedan. Upploppet sker på Vansbrosimningens arena så se till att vara på plats där och heja på deltagarna ända in i mål!

Simsträcka Olympisk distans – Karta

Simsträcka Medeldistans – Karta

Cykling – Karta

Löpning – Karta

Vansbro 10K

Som publik går det att följa loppet med cykel och med bil. Tar du cykeln så kan du cykla hela vägen från start till mål, se kartan nedan. Åker du bil följer du depåskyltar och snitslar för att hitta rätt till de olika depåerna. Du kan åka bil till första och andra depån, för att komma till den tredje depån är det smidigast att gå från depå 2-parkeringen och gå över järnvägsbron. Från andra depån tar du bilen till fjärde och åker parkerar sedan i centrala Vansbro för att se målgången. Klicka på kartan nedan för att se parkeringarna och depåerna.

Bankarta med publikparkering

Vansbro Swimrun

Löpsträckorna i Vansbro Swimrun går i centrala Vansbro med möjlighet att se deltagarna på ett flertal ställen. Ett tips är att ta sig till växlingarna, framförallt 2 och 3 samt 4 och 5 som sker på samma ställen. Se kartan nedan. Den sista simsträckan, sträcka 6, går att följa hela vägen från udden till mål.

Bankarta

Öppet vatten-loppen 5-7 juli

För att se öppet vatten-loppen 5-7 juli är det smidigast att förflytta sig till fots eller med cykel. Den sista kilometern kan du följa hela vägen via strandpromenaden. Se kartan nedan.

Översiktskarta Vansbro