fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Nyfiken på simning i Öppet Vatten?

Nyfiken på simning i Öppet Vatten och swimrun? Var med på en kostnadsfri prova-på-dag i simningens tecken den 22 maj! Vi håller till på Huvudstabadet i Solna för både simträning och tips från meriterade tränare.

”Simma Öppet Vatten!”arrangeras av Svenska Simförbundet och Vansbrosimningen i samarbete med Medley och är för alla som är intresserade av Öppet Vatten och swimrun! Huvudstabadet har ett härligt och naturskönt läge nära Ulvsundasjön. Här finns en uppvärmd 50-metersbassäng. I anslutning till bassängerna finns omklädningsrum med bastu. Bassängerna omges av stora, härliga gräsytor. Under dagen händer följande:

  • Svenska SimförbundetVansbrosimningenFöreläsning om simning i Öppet Vatten och swimrun.
  • Simträning i bassäng och Öppet Vatten.
  • Testa utrustning och våtdräkter från olika leverantörer.

 

Anmälan

Det är kostnadsfritt att delta, men en föranmälan behövs eftersom det finns begränsat antal platser. Anmälan och mer matnyttig läsning om dagen hittar du här!


Instruktörer & utställare

MedleyMedley

Utmaning, äventyr eller avkoppling? Hos oss får du allt! Med Medleys breda utbud behöver du aldrig välja mellan bad, gym eller gruppträning. Oavsett om du gillar aerobics, motionssimning, yoga eller badkalas finns det något för alla, stora som små. Medley driver 35 bad- och friskvårdsanläggningar i 21 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare.

Medley


Simma SverigeSimma Sverige

Coca-Cola i Sverige och Svenska Simförbundet startade ett samarbete som kallas Simma Sverige 2014. Syftet är dels att skapa debatt kring simkunnigheten i Sverige, dels att öka intresset och uppmärksamma möjligheterna för simmning. Alla mår bra av att röra på sig och simning är en utmärkt motionsform att ägna sig åt. Du kan simma så gott som hela ditt liv. Sedan starten har vi fått över 30 000 svenskar att prova på simning, men målet är högre inställt än så. År 2020 vill vi nå 120 000 – kanske är du en av dem?

Simma Sverige


TYRTYR

Sedan starten 1985, har TYR passionerat jobbat med att omdefiniera nästa generations tävlings-, fritidsbadkläder och accessoarer, samtidigt som TYR fortsätter att vara ledande inom innovation och stil.

TYR Sverige


Coach LuddeCoach Ludde

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, tränare sedan 1999 och 10 år som framgångsrik elitsimmare. Genom gedigen erfarenhet och utbildning så är Ludde en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare. Lundin Coaching & Consulting AB är specialiserat på Simning & Open Water simning och erbjuder företagssim, individuell träning, träning i grupp, simanalyser och simläger. Under sommaren 2016 erbjuder vi Open Water träning i Nacka, Älvsjö ooh Täby.

Coachludde


LogotypPer Englund

Per Englund är en av författarna till boken ”Simning för dig” och har flera års egen erfarenhet från simning i bassäng på tävlingsnivå på nationell-, internationell samt masters nivå. Erfarenhet från Öppet Vatten, swimrun samt triathlon.

Simning för dig


LogotypSwimshop

Swimshop är europas största simspecialist. Sim, open water och landträningsprodukter för såväl nybörjaren som elitsimmaren. Vi samlar de bästa leverantörerna på ett ställe.

Swimshop


HEADHEAD

HEAD är ett välkänt varumärke för många främst inom alpint och tennis. Senaste åren har man gjort en stor satsning på simning och utvecklat innovativa produkter för öppet vatten-simning, triathlon, pool och swimrun.

HEAD