• -6.0° Lufttemperatur
  • 0.7° Västerdalälven
  • 0.7° Vanån

Partners

Vi på Vansbrosimningen vill samarbeta med företag och partners som delar våra värderingar och tillsammans skapa mervärde för våra besökare.

Om oss
Statistik
Våra lopp
Kontakta oss

ICA

Mat är Icas fokus och med matglädje vill vi vara en positiv kraft i samhället; i hela landet, året runt. Genom att erbjuda en lite bättre måltid vill vi ta vår sponsring och bidra till bättra hälsa, ökat välbefinnande och allas lika värde.

Till ICA

HEAD

HEAD Swimming har genom sina innovativa idéer och produkter med fokus på prestanda, funktion och design, snabbt blivit en av de ledande aktörerna inom simning. Med ett brett sortiment av våtdräkter, simglasögon och simtillbehör har HEAD Swimming allt för dig som simmare, både för bassäng och för öppet vatten.

Till HEAD

Medley

Medley driver och utvecklar bad- och friskvårdsanläggningar på uppdrag av kommuner. I Medleys anläggningar är alla välkomna att idrotta, motionera, umgås, koppla av och ha roligt. Medley är Sveriges största privatägda operatör av kommunala bad- och friskvårdsanläggningar och driver 33 anläggningar i 20 kommuner runt om i landet.

Till Medley

Mat vid Siljan

Mat vid Siljan ser till att både deltagare och besökare får avnjuta en god måltid på Vansbrosimningens arena. För oss är det viktigt att tänka på både kvalitet och miljön, att i största möjliga utsträckning arbeta med lokala matproducenter är därmed ett givet val. Så långt det är möjligt lagas maten med råvaror som är närodlade och ekologiska.

Till Mat vid Siljan

Dalakraft

Den som känner sig hemma i Dalarna känner sig hemma hos oss och därför har vi el- och bredbandskunder i hela Sverige. Här i Dalarna frodas ännu allmogetraditionen, hantverket och folkmusiken. Men Dalarna är också ett landskap av nytänkande idrottsevenemang, vintersport, turism, exportindustri, teknisk spetskompetens, miljötänkande och nyfikenhet. Mångsidigheten och flexibiliteten är Dalarnas styrka. Här upplever vi dalakraften!

Till Dalakraft

Folksam

Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. Folksam är också idrottens försäkringsbolag genom samarbete med Riksidrottsförbundet och över 50 specialidrottsförbund som försäkringsgivare, och i vissa fall skadeförebyggare och sponsor. Vårt hjärta klappar för idrotten.

Till Folksam

TryckTill

Välkommen till Tryck Till! Vi är din lokala profilexpert i Borlänge och vi tycker att profilkläder och profilprodukter är lika roligt som viktigt. Varje organisation har en profilpotential som inte är till fullo utforskad. Allt går att utveckla och detta är kanske det roligaste mediet av alla, nära kopplat till den viktiga relationsmarknadsföringen. Vi vill gärna tillföra vårt kunnande och se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Bara genom att lyfta upp detta media på vår gemensamma agenda så har vi ett toppenläge för goda resultat.

Till TryckTill

Pyramidbageriet

I Hulån, mellan Dala-Järna och Vansbro i Dalarna, ligger Pyramidbageriet. Här bakas knäckebröd som är resultat av en lyckad kulturkrock. Recepten är hämtade från Dalarnas och Egyptens gamla bondekulturer. Pyramidbageriet startades 1991 av ägaren Emad Bayoumy. Han kommer från en bagarsläkt i Egypten. Ett gott hårt bröd är livsnödvändigt. Utan stödet från människor i vår omgivning, som visat att de tror på oss, vår idé och vårt bröd, skulle Pyramidbageriet inte ha varit där det är idag. Vi hoppas vårt bröd faller dig i smaken!

Till Pyramidbageriet

DT

DT medier i Dalarna är ett medieföretag som består av fem morgontidningar - Falu Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnas Tidning och Mora Tidning och webbplatsen dt.se. DT levererar även nyheter i mobilen via appar till både Iphone och Android samt i Mix Megapol och Rockklassiker. DT äger även Svensk Direktreklam i Falun och Borlänge och är delägare i Annonsbladet Dalarna. DT är idag en del av Mittmediakoncernen.

Till DT

Svenska Simförbundet

Svenska Simförbundet (SSF) bildades 23 mars 1904 och ingår sedan samma år i Riksidrottsförbundet. Svenska Simförbundets över 315 medlemmar – tävlingsföreningar och icke-tävlingsföreningar – organiseras i 11 simdistriktsförbund/regioner i hela landet. Simföreningarnas medlemmar är verksamma i simidrotterna: konstsim, simhopp, vattenpolo, simning och Masters (simidrottare över 25 år) och deltar i babysim, minisim, simlekskola och simskola. Vansbrosimningen och Svenska Simförbundet inledde hösten 2012 ett samarbete med syftet att lyfta kunskapen om simning och i öppet vatten. Ett av samarbetsmålen är att Sverige ska ha olympiskt deltagande i öppet vattensimning 2016 och 2022.

Till Svenska Simförbundet

Ramirent

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Till Ramirent

Vansbro Kommun

Vansbro kommun är en pärla i det vackra Dalarna. Här finns ett rikt kulturliv, vacker natur och så de stora evenemangen, som Vansbrosimningen och Flygfesten. Kommunen är rik på företagsamma och engagerade invånare, något som märks i ett aktivt föreningsliv och ett framgångsrikt näringsliv.

Till Vansbro Kommun

Visit Dalarna

Visit Dalarna är ett destinationsutvecklingsbolag som arbetar för att stärka och sälja in besöksnäringen i Dalarna. Det gör man genom att fokusera på två affärsområden; Turism och Möten & Evenemang. Här kan du boka boende, få tips på sevärdheter och aktiviteter under ditt besök i Vansbro.

Till Visit Dalarna