fbpx
  • 1.4° Lufttemperatur
  • 2.8° Västerdalälven
  • 3.0° Vanån

Partners

Vi på Vansbrosimningen vill samarbeta med företag och partners som delar våra värderingar och tillsammans skapa mervärde för våra besökare.

Om oss
Statistik
Våra lopp
Kontakta oss

ICA

Mat är Icas fokus och med matglädje vill vi vara en positiv kraft i samhället; i hela landet, året runt. Genom att erbjuda en lite bättre måltid vill vi ta vår sponsring och bidra till bättra hälsa, ökat välbefinnande och allas lika värde.

Till ICA

Multitriathlon

Multitriathlon.se är en sportbutik på nätet för dig som gillar Simning, löpning och Multisport. Multitriathlon erbjuder ett gediget utbud för simning, triathlon, löpning och multisport är Multitriathlon en vass leverantör med hög servicenivå.

Till Multitriathlon

Medley

Medley driver och utvecklar bad- och friskvårdsanläggningar på uppdrag av kommuner. I Medleys anläggningar är alla välkomna att idrotta, motionera, umgås, koppla av och ha roligt. Medley är Sveriges största privatägda operatör av kommunala bad- och friskvårdsanläggningar och driver 33 anläggningar i 20 kommuner runt om i landet.

Till Medley

One4Event

One4Event är en helhetsleverantör inom evenemangsbranschen. Vi erbjuder ett omfattande utbud med allt från standardpaket av tält och golv till skräddarsydda helhetslösningar. Vi finns med från idé till färdigställd lösning så att ni kan fokusera på erat evenemang – allt för att ni ska känna er trygga.

Till One4Event

Mat vid Siljan

Mat vid Siljan ser till att både deltagare och besökare får avnjuta en god måltid på Vansbrosimningens arena. För oss är det viktigt att tänka på både kvalitet och miljön, att i största möjliga utsträckning arbeta med lokala matproducenter är därmed ett givet val. Så långt det är möjligt lagas maten med råvaror som är närodlade och ekologiska.

Till Mat vid Siljan

Dalakraft

Den som känner sig hemma i Dalarna känner sig hemma hos oss och därför har vi el- och bredbandskunder i hela Sverige. Här i Dalarna frodas ännu allmogetraditionen, hantverket och folkmusiken. Men Dalarna är också ett landskap av nytänkande idrottsevenemang, vintersport, turism, exportindustri, teknisk spetskompetens, miljötänkande och nyfikenhet. Mångsidigheten och flexibiliteten är Dalarnas styrka. Här upplever vi dalakraften!

Till Dalakraft

Lyko

Vansbros alldeles egna lysande stjärna och flerfaldigt prisbelönta företag LYKO vill finnas för dig innan, under och efter simningen. Lyko är Nordens största skönhetsdestination och vi brinner för att inspirera och guida alla till att bli och känna sig som sitt allra BÄSTA jag. Med hög servicenivå, 50.000 skönhetsprodukter och en stab av fantastiska frisörer är Lyko stolt sponsor av Vansbrosimmet! Det är lika viktigt för oss att vara med lokalt såväl som att ta över globalt!

Till Lyko

DT

DT i Dalarna är ett medieföretag som består av sju morgontidningar – Falu Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnas Tidning, Mora Tidning, Avesta Tidning och Dalademokraten. Utöver dessa tidningstitlar finns också nyhetssajter och appar med dt.se i spetsen. I DTs produktportfölj hittar vi även produkter som Google och Facebook samt smidiga rekryteringslösningar för företag.

Till DT

Folksam

Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. Folksam är också idrottens försäkringsbolag genom samarbete med Riksidrottsförbundet och över 50 specialidrottsförbund som försäkringsgivare, och i vissa fall skadeförebyggare och sponsor. Vårt hjärta klappar för idrotten.

Till Folksam

Visit Dalarna

Visit Dalarna är ett destinationsutvecklingsbolag som arbetar för att stärka och sälja in besöksnäringen i Dalarna. Det gör man genom att fokusera på två affärsområden; Turism och Möten & Evenemang. Här kan du boka boende, få tips på sevärdheter och aktiviteter under ditt besök i Vansbro.

Till Visit Dalarna

TryckTill

Välkommen till Tryck Till! Vi är din lokala profilexpert i Borlänge och vi tycker att profilkläder och profilprodukter är lika roligt som viktigt. Varje organisation har en profilpotential som inte är till fullo utforskad. Allt går att utveckla och detta är kanske det roligaste mediet av alla, nära kopplat till den viktiga relationsmarknadsföringen. Vi vill gärna tillföra vårt kunnande och se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Bara genom att lyfta upp detta media på vår gemensamma agenda så har vi ett toppenläge för goda resultat.

Till TryckTill

Pyramidbageriet

I Hulån, mellan Dala-Järna och Vansbro i Dalarna, ligger Pyramidbageriet. Här bakas knäckebröd som är resultat av en lyckad kulturkrock. Recepten är hämtade från Dalarnas och Egyptens gamla bondekulturer. Pyramidbageriet startades 1991 av ägaren Emad Bayoumy. Han kommer från en bagarsläkt i Egypten. Ett gott hårt bröd är livsnödvändigt. Utan stödet från människor i vår omgivning, som visat att de tror på oss, vår idé och vårt bröd, skulle Pyramidbageriet inte ha varit där det är idag. Vi hoppas vårt bröd faller dig i smaken!

Till Pyramidbageriet

Svenska Simförbundet

Svensk Simidrott är en av de största och mest framgångsrika idrotterna i Sverige och består av idrotterna Simning, Simhopp, Vattenpolo, Konstsim och Öppet Vatten. Vi har en livslång verksamhet som sträcker sig från babysim till masters. Vår vision är Svensk Simidrott i världsklass i ett Sverige där alla kan simma. Vansbrosimningen och Svenska Simidrott har sedan 2012 samarbetat med syftet att lyfta kunskapen om simning i öppet vatten. Ett av målen är att Sverige ska ha olympiskt deltagande i nästkommande olympiad.

Till Svenska Simförbundet

Vansbro Kommun

Vansbro kommun är en pärla i det vackra Dalarna. Här finns ett rikt kulturliv, vacker natur och så de stora evenemangen, som Vansbrosimningen och Flygfesten. Kommunen är rik på företagsamma och engagerade invånare, något som märks i ett aktivt föreningsliv och ett framgångsrikt näringsliv.

Till Vansbro Kommun