fbpx
  • 4.1° Lufttemperatur
  • 4.2° Västerdalälven
  • 4.4° Vanån

Partners

Vi på Vansbrosimningen vill samarbeta med företag och partners som delar våra värderingar och tillsammans skapa mervärde för våra besökare.

Om oss
Statistik
Våra lopp
Kontakta oss

ICA

Mat är Icas fokus och med matglädje vill vi vara en positiv kraft i samhället; i hela landet, året runt. Genom att erbjuda en lite bättre måltid vill vi ta vår sponsring och bidra till bättra hälsa, ökat välbefinnande och allas lika värde.

Till ICA

OutdoorExperten

Sedan starten 2005 har vi på OutdoorExperten drömt om att inspirera fler att skapa minnesvärda upplevelser i naturen - upplevelser som Vansbrosimningen. Som en av Sveriges största e-handlare inom friluftsliv har vi all utrustning du behöver för att klara av alla utmaningar, året runt. Lycka till!

Till OutdoorExperten

Colting Wetsuits

Colting Wetsuits erbjuder produkter för bassängsimning, open water, triathlon och swimrun. De har ett brett sortiment i respektive segment som inte bara passar för vuxensimmarens första nybörjartävling utan också för den absoluta eliten. Som partner till Vansbrosimningen fortsätter Colting Wetsuits mot sitt mål att inspirera människor till motion och rörelse.

Till Colting Wetsuits

One4Event

One4Event är en helhetsleverantör inom evenemangsbranschen. Vi erbjuder ett omfattande utbud med allt från standardpaket av tält och golv till skräddarsydda helhetslösningar. Vi finns med från idé till färdigställd lösning så att ni kan fokusera på erat evenemang – allt för att ni ska känna er trygga.

Till One4Event

DT

DT i Dalarna är ett medieföretag som består av sju morgontidningar – Falu Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnas Tidning, Mora Tidning, Avesta Tidning och Dalademokraten. Utöver dessa tidningstitlar finns också nyhetssajter och appar med dt.se i spetsen. I DTs produktportfölj hittar vi även produkter som Google och Facebook samt smidiga rekryteringslösningar för företag.

Till DT

Folksam

Folksam är ett kundägt företag. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. Folksam är också idrottens försäkringsbolag genom samarbete med Riksidrottsförbundet och över 50 specialidrottsförbund som försäkringsgivare, och i vissa fall skadeförebyggare och sponsor. Vårt hjärta klappar för idrotten.

Till Folksam

Visit Dalarna

Visit Dalarna är ett destinationsutvecklingsbolag som arbetar för att stärka och sälja in besöksnäringen i Dalarna. Det gör man genom att fokusera på två affärsområden; Turism och Möten & Evenemang. Här kan du boka boende, få tips på sevärdheter och aktiviteter under ditt besök i Vansbro.

Till Visit Dalarna

Svenska Simförbundet

Svensk Simidrott är en av de största och mest framgångsrika idrotterna i Sverige och består av idrotterna Simning, Simhopp, Vattenpolo, Konstsim och Öppet Vatten. Vi har en livslång verksamhet som sträcker sig från babysim till masters. Vår vision är Svensk Simidrott i världsklass i ett Sverige där alla kan simma. Vansbrosimningen och Svenska Simidrott har sedan 2012 samarbetat med syftet att lyfta kunskapen om simning i öppet vatten. Ett av målen är att Sverige ska ha olympiskt deltagande i nästkommande olympiad.

Till Svenska Simförbundet

Vansbro Kommun

Vansbro kommun är en pärla i det vackra Dalarna. Här finns ett rikt kulturliv, vacker natur och så de stora evenemangen, som Vansbrosimningen och Flygfesten. Kommunen är rik på företagsamma och engagerade invånare, något som märks i ett aktivt föreningsliv och ett framgångsrikt näringsliv.

Till Vansbro Kommun