Anlända till Vansbro

Vansbrosimningen

Anlända till Vansbro

Var beredd på att det kan vara mycket trafik på vägarna till och från Vansbro. Kör försiktigt, följ trafikangivelser samt trafikvakternas anvisningar vid parkeringarna! Var ute i god tid och utrustad med ett glatt humör! Vansbrosimningen är ett Miljömärkt Event (Håll Sverige Rent) och vi ber er att resa kollektivt och samåka i den mån det är möjligt!

vansbrosimningen

Följ Sveriges Radio P4 Dalarnas trafikrapporter på 101,3.


Bil

Vansbrosimningens trafikvärdar visar dig till lediga parkeringsytor som finns på båda sidor av älven. Våra parkeringar är markerade med bokstäver A, B, C osv, se kartan nedan. Parkeringar som Vansbrosimningen förfogar över är kostnadsfria. Följ skyltning ”Till arenan” från parkeringarna, för att hämta ditt deltagarkuvert.

Var ställde jag bilen?

Varje år är det flera deltagare som i all hast och av naturliga skäl har fokus på sin start, glömmer var de har ställt sin bil. Ett tips kan vara att ladda ner appen ”hitta min bil”. Appen finns till Iphone och Android.

Än en gång, var beredd på att det kan vara mycket trafik på vägarna till och från Vansbro i samband med tävlingsdagarna. Kör försiktigt, följ trafikangivelser samt trafikvakternas anvisningar vid parkeringarna.

Karta


Buss

Aktuell information för lokaltrafik finns på dalatrafik.se eller i Dalatrafiks app. Resenärer med Swebus anländer till hållplats ”Lokstallet” utanför turistbyrån i Vansbro. På Turistbyrån finns också kostnadsfri bagage- och värdesaksinlämning. Från hållplatsen är det mindre än fem minuters promenad till arenan och utlämningen av deltagarkuvert. Swebus bussar avgår från samma hållplats.


Till arenanArenan

Utlämningen av kuvert till deltagarna görs vid tävlingsinformationen på arenan. Ta med ditt startbevis för snabb hantering! Deltagarkuvertet innehåller badmössa, dvs. din nummerlapp, armband med tidtagningschip, matbiljett och plastpåse för överdragskläder samt en etikett till klädpåsen. Hämta ditt deltagarkuvert senast en timme före start!


 På plats i Vansbro