På plats i Vansbro

Vansbrosimningen

På plats i Vansbro

Hämta ditt deltagarkuvert

Utlämningen av kuvert till deltagarna görs vid tävlingsinformationen på arenan. Ta med ditt startbevis för snabb hantering! Deltagarkuvertet innehåller badmössa, dvs. din nummerlapp, armband med tidtagningschip, matbiljett och plastpåse för överdragskläder samt en etikett till klädpåsen. Hämta ditt deltagarkuvert senast en timme före start!

VansbrosimningenÖppettider

Onsdag 5 juli: 12.00 – 20.00 (Endast uthämtning av deltagarkuvert till Swimrun)
Torsdag 6 juli: 15.00 – 20.00 
Fredag 7 juli: 09.00 – 21.00
Lördag 8 juli: 07.00 – 21.00
Söndag 9 juli: 07.00 – 16.30 


Tidtagningsarmband

Fäst armbandet på valfri handled innan du går till start! Om du använder våtdräkt, fäst armbandet utanpå dräkten!


Badmössa

Badmössan är din nummerlapp och ska placeras på huvudet med startnumret framtill. Om du har en egen eller använder en neoprenhuva ska Vansbrosimningens badmössa bäras utanpå. Om du bryter loppet måste mössan omedelbart överlämnas till funktionärer!


Klädpåse

Fäst den etikett som ligger i deltagarkuvertet på plastpåsen för överdragskläder! Påsen lämnar du på anvisad plats vid startplatsen och hämtar bakom duschområdet efter loppet. Observera att Vansbrosimningen inte ansvarar för värdesaker i klädpåsen!


Matbiljett

En måltid inklusive dryck, bröd och salladsbuffé ingår i din deltagaravgift och serveras i tältet för deltagarmat. Ta med matbiljetten som finns i ditt deltagarkuvert!

 Meny deltagarmat


 Före loppet