fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Ny seger!

Så då är vi i veckan som handlar om Vansbro! Helgen som var kördes SM på 70.3 (HalvIronmandistans 1900m sim- 90km cykel-21km löp), det var ju tänkt att jag eventuellt skulle stått på start, men redan i april kände jag att det inte var aktuellt då foten inte alls var bra och nu är det ju klart att det behövs en operation. Frågan är bara när man skall pricka in operationen. Det är ju semestertider och svårt att få en operationstid. Egentligen skulle det bästa vara att operera sig nu direkt, men då det inte kommer ske har jag lagt allt mitt fokus på öppet vatten. Hoppas få opereras i början av september, men det kan bli ännu senare i höst.

Blogg

Jag och min klubbkompis Sandra Lundqvist åkte ner till Jönköping och simmade den andra deltävlingen i HEAD Open Water Trophy helgen som var då Vansbro Triathlon inte var aktuellt för mig. Det var annorlunda att åka iväg för att bara simma. Det är svårt att verkligen pressa ur sig allt under simningen då man är van att det skall cyklas och springas direkt efter. Men jag tyckte, trots dåligt väder och tvättmaskins-skvalp, att det gick ganska bra. Jag hamnade i en grupp med tre killar och en tjej, tyvärr hade vi samma färg på badmössorna, så jag hade inte koll på tjejen förrän efter målgång. Vi var precis bredvid varandra och jag trodde inte jag var före henne i mål, dessutom var jag osäker på hur många som var före oss- både killar och tjejer.

Blogg

Jag och klubbkompisen Sandra Lundqvist.

Detta ledde till en del missförstånd då jag pratade med en i sekretariatet angående prisutdelning m.m. och hon sa att allt skulle dröja. Jag och Sandra gick då och bytte om och missade prisutdelningen… jag väntade tills resultatlistan kom upp och då visade det sig att jag vunnit. Lite paff och en aning besviken att jag missat prisutdelningen fick jag och Sandra rulla hem mot Falun utan pris. Men poängen i rankingen får jag i alla fall med mig.

Blogg

Målet är nära, på fredag kl. 14.00 simmar jag Vansbro Halvsim och på lördag kl. 10.10 kör jag Vansbrosimningen som är den tredje deltävlingen i HEAD Open Water Trophy. Jag förväntar mig inga segrar i Vansbro, men förhoppningsvis kan jag få ur mig lite mer än på Runn Open Water och Jönköping Open Water! Till dess blir det ett lite tuffare pass på tisdag, annars bara lugn och teknik simning på träningen.

Vi ses i Vansbro!
Vansbrosimningen

 [wp-svg-icons icon=”twitter-3″ wrap=”i”]