fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Ny klassikerpodd ute!

I Klassikerpodden har det hunnit bli höst och Magnus Ormestad har varit på Lidingö för att prata med Lidingöloppet och delta i folkhälsoseminariet Folk i Rörelse. Folk i Rörelse som i år fokuserade på ”Motion för hjärta och hjärna” med flera spännande och intressanta föreläsare.

Lyssna till

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Lidingöloppets generalsekreterare Tomas Hoszek berättar om utmaningar,  konkurrens, innovationer och arbetet med att stärka hälsa och friskvård i Sverige.

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] ”Vilka effekter har motion på hjärnan?” Anders Hansen, läkare KI och Örjan Ekblom, docent GIH ger intressanta infallsvinklar i ämnet.

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] ”Pulsträning på schemat leder till ökad inlärning”, Mats Nahlbom, lärare.

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Årets, och förra årets, vinnare av Lidingöloppet Annelie Johansson berättar lite om sin löpning och sin medverkan i boken ”Träna för En Svensk Klassiker”.

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Charlotte Karlsson, löpare och jobbar på Runday, om sin erfarenhet av Lidingöloppet och övriga klassikerlopp.

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Äventyraren Aron Andersson har bestigit Kebnekaise, simmat från Sverige till Åland och gjort En Svensk Klassiker under 24 timmar. I rullstol.


[wp-svg-icons icon=”headphones” wrap=”i”] Lyssna här!