fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Nu är det nära!

Ja, nu är vi snart framme vid årets höjdpunkt, Vansbrosimningen och semestern! För mig är alltid Vansbrosimningen starten på min semester. Först när simningen är avklarad kan man känna att semestern börjar. Det är nu man ska vara vältränad inom simningen, men så blir det inte alltid. Det har varit mycket extrajobb och måsten sista tiden – det sistnämnda vill man minska ner på.

Jag förlitar mig på lite rutin, jag har ju varit med på många Vansbrosimningar. Det kommer att gå bra – jag tar mig igenom. Lite lustigt är det ändå… Vansbrosimningen är den del av Klassikern då jag sover som bäst och skönast inför. Även Lidingöloppet går bra, men inte dom andra momenten, hur det nu kommer sig.

Jag har bokat rum i Vansbro för att vara kvar hela helgen. Man kan skrutta runt mellan loppen, titta och heja på andra simmare.

Min hemstad, Lindesberg, har en simning – Lindesimmet. Det var nerlagt i många år men nu är det igång igen. Förra året var det ett Olympic camp för barn, då bjöds lite kändisar in. Min väninna passade på att be ett kort på oss tillsammans med Johanna Sjöberg, som var prisutdelare på simningen. Den 15:e Augusti är det dags i år igen. Jag har inte anmält mig än, men troligtvis blir det en simning igen – bör stötta Linde simsällskap när det är på hemmaplan också! Om det kommer någon kändis i år vet vi inte…

Jag vill önska alla Vansbrosimmare lycka till!

Kanske stöter man ihop med någon mer bloggare på plats?

Simma lugnt!

 
Mariana Borkowski