fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Midsommar och Runn Open Water

I helgen är det midsommar, vilket betyder risk för regn och kyla, aldrig har väl ICA-reklamen varit så pricksäker!

För min del handlar det mycket om att försöka hålla humöret uppe med fotskadan. Det är väldigt jobbigt att inte kunna gå, skutta, hoppa och bara vara den vanliga Åsa som jag vill vara. Men nu är det som det är och tyvärr går läkningen i slow motion (diagnosen är utbrett benmärgsödem i hälbenet, början till Haglunds häl, hälseneinflammation och bursit)!

Jag satt mig ner och kikade på HEAD Open Water Trophy, jag måste ha något roligt att se fram emot och då det enda jag kan göra är att simma så tänkte jag försöka åka på några deltävlingar i denna serie. Falu Simsällskap (mitt jobb) står själva värdar för Runn Open Water som går den 26/6 kl. 13.00 i Falun vid Roxnäs udde. Självklart simmar jag 2500 m där på söndag!

Blogg

Därefter får vi se om jag tar mig till Jönköping och kör andra deltävlingen den 2 juli. Den tävlingen krockar med Vansbro Triathlon, där Åsa Lundström är storfavorit på damsidan, Åsa tog dessutom ett SM-brons på Tempo-SM i cykel! Men den tävlingen får jag hoppas på 2017!!

Sedan är det dags för Vansbrosimningen 9 juli!! Längtar verkligen dit! Sedan får vi se hur man kan passa in några fler lopp! Kan bli en ok sommar i tävlingsväg i alla fall.

HEAD Open Water Trophy

Sex deltävlingar räknas ihop, man skall delta på minst fyra stycken!

26/6             Runn Open Water, 2500 m

2/7               Jönköping Open Water, 2800 m

9/7               Vansbrosimningen, 3000 m

23/7             Älvsimmet- Sollefteå, 2800 m

6/8               Götakanalsimmet, Sjötorp, 5000 m

13/8             Kalmar kanalsimmet, 1800 m

14/8             Lögastransimningen, 3000 m

20/8             Riddarfjärd, 3200 m

21/8             Göteborgsimmet, 5000 m

Vansbrosimningen

 [wp-svg-icons icon=”twitter-3″ wrap=”i”]