fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Lyckad prova-på-dag!

Prova-på-dagen ”Simma Öppet Vatten” lockade 100 deltagare på Huvudstabadet i Solna den 22/5. Deltagarna bjöds på föreläsningar, träning i bassängen och ett dopp i Ulvsundasjön hann vi också med!

Dagen arrangerades av oss på Vansbrosimningen tillsammans med Svenska Simförbundet i samarbete med Medley och Huvudstabadet. Träningspassen leddes av Fredrik Lundin (Coach Ludde) och Per Englund med hjälp av Daniela Vidakovic Lundin, Susie Moonan och Medley-instruktörerna Henrik och Philip.

Inför träningsaktiviteterna delades den stora skaran upp i två grupper, varav en grupp fokuserade på Öppet Vatten-simning medan de andra fick lära sig mer om grunderna i Swimrun. Grupperna skiftade sedan.

För många var det här ett tillfälle att prova sin våtdräkt, men också för att prova ut en våtdräkt på plats. Leverantörerna TYR Sverige, HEAD, Team Sportia och Swimshop.se fanns alla med under dagen för att svara på alla tänkbara frågor om utrustning. För de som ville, kunde man också mäta hur kraftfull ens simning var hos hos M5 Testcenter.

Eventbilder

Se fler bilder från dagen på Simma Sverige.