Köp och sälj startplats

Köp och sälj startplats

Saknar du en start i våra lopp? Eller har du fått förhinder och kan inte delta i år? Bara lugn, det finns ett par olika tillvägagångssätt.

  • Köp/sälj din startplats via våra Facebook-sida. Skriv ett inlägg och tala om vad du säljer/söker, kanske finns det någon som matchar ditt behov. OBS! Vansbrosimningen ansvarar inte för överenskommelser/affärer mellan deltagare.
  • Köp/sälj din startplats via startplatser.se. Kom ihåg att läsa startplatser.se’s rekommendationer för att undvika bedragare.

 

Så här går startplatsbyte till

Överlåtelse via vansbrosimningen.se

På Vansbrosimningens ”Mina Sidor” hämtar du en kod och ger till köparen av din startplats. Koden ger köparen rätten till att överta din plats. Tänk på att det kan ta några dagar efter att anmälan är gjord tills din start syns på Mina Sidor. Överlåtelse online är rabatterad och kostar 100 kr (endast kortbetalning).

Säljare Skapa överlåtelsekod 

Köpare Aktivera överlåtelsekod

 

Tänk på!

Observera att man inte kan ”köpa upp sig” till en seedad startgrupp om man inte uppfyller tidskraven (se seedningsgränser). En köpare utan likvärdiga tidsmeriter får istället möjligheten att välja en grupp med senare starttid.


Överlåtelse på plats i Vansbro

Överlåtelsen kan också genomföras vid tävlingsinformationen i Vansbro och kostar 200 kr. Kom ihåg att ta med ett undertecknat startbevis om överlåtelse görs på plats. Hämta inte ut deltagarkuvertet innan överlåtelsen är klar!

 


Bra att veta!

Överlåtelse av startplats

Om du är anmäld men inte kan delta finns möjligheten att överlåta/sälja din startplats till någon annan.

 

Startbevis

Startbeviset behöver du för att starta i loppen. Startbeviset finns på Vansbrosimningens ”Mina Sidor” från mitten av juni 2018. Ta med startbeviset när du ska hämta ut ditt deltagarkuvert.

Mina Sidor

”Mina Sidor” är din profilsida med bl.a. överlåtelsefunktion av anmälan. Du kan återställa ditt lösenord om du inte minns det.