fbpx
  • 5.6° Lufttemperatur
  • 13.6° Västerdalälven
  • 19.5° Vanån

Festligt avslut för funktionärer

Omkring 1300 funktionärer hjälpte till under Vansbroveckans tävlingar i simning, triathlon, swimrun och cykel tidigare i somras. Fredagen den 23 oktober var det sedvanlig fest för funktionärerna som avslut för det här evenemangsåret. Gästerna bjöds middag och musikunderhållning av lokala bandet Getfarmen.

Vansbrosimningen

Årets pristagare av funktionärspriset heter Lisbeth Larsson och Nisse Eriksson. Lisbeths pris mottogs av brodern Rolf i hennes frånvaro.

”Årets funktionär”

Under kvällen delades priset för ”Årets funktionär” ut till Lisbeth Larsson, HJS Vansbro och Nisse ”på åsen” Eriksson, Vansbro AIK Fotboll, som båda belönas med biljetter till Svenska Idrottsgalan i januari i början på nästa år.

Lisbeth Larsson, HJS Vansbro

”Med sin positiva inställning och serviceförmåga är Lisbeth Larsson ett föredöme i sitt bemötande med deltagare och besökare. En pålitlig medfunktionär som alltid ställer upp i tid och otid och utstrålar att ingenting är omöjligt!”

Nisse ”på åsen” Eriksson, Vansbro AIK Fotboll

”Med ansvarskänsla utöver det vanliga ser ”Nisse på åsen” till att livräddningsbryggorna står klara till tävlingarna. Hans inställning och vilja att hjälpa till är ovärderlig. Det är bara en sak som Nisse inte kan – och det är att säga nej!”